Jadranka Barjaktarović opet u centru skandala: Pevačica ponovo provocira Srbe! (VIDEO)

02.01.2023

17:19

4

Očigledno je da nije naučila ništa na greškama iz prošlosti

Jadranka Barjaktarović opet u centru skandala: Pevačica ponovo provocira Srbe! (VIDEO)
Jadranka Barjaktarović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jadranka Barjaktarović našla se u centru skandala kada je 2020. godine izvodila pesmu "Ne može nam niko ništa", sa izmenjenim tekstom - "Jači smo od Srbije". Izgleda da na greškama ništa nije naučila, pa je sada napravila istu!

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa njenog nastupa za Novu godinu u Crnoj Gori, na kojem je pevala pesmu Mitra Mirića - "Ne može nam niko ništa".

Kako se može videti na snimku, Jadranka je sa osmehom na licu pevala stih: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom je jednom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali u izmenjenom obliku.

Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Instagram printscreen/jbarjaktarovicofficial
Jadranka Barjaktarović

Podsetimo, Jadranka se 2020. godine, posle skandala, pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi. Njoj je tada bio zabranjen pristup na svim televizijama u Srbiji, a potom je dobila i zabranu ulaska u našu zemlju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike