Bivša pevačica "Mobi Dika" iznenada napustila scenu i promenila život iz korena: Aleksandra Perović je danas dekan na fakultetu

15.02.2024

17:01

0

Brzo je napredovala

Bivša pevačica "Mobi Dika" iznenada napustila scenu i promenila život iz korena: Aleksandra Perović je danas dekan na fakultetu
Aleksandra Perović - Copyright ATAImages/ A.A.

"Mobi Dik" bila je jedna od najpoznatijih grupa devedesetih, a veliku popularnost ovde je stekla Ana Stanić, koja je posle nekoliko godina rada odlučila da otpočne solo karijeru.

Na njeno mesto došla je Aleksandra Perović i grupi provela oko pet godina. I ona je nastavila stopama svoje koleginice, te je otpočela uspešnu solo karijeru, a zapaženi su ostali singlovi "Opijum", "Podstanar" i "Pohvali me".

Međutim, iznenada je odlučila da napusti scenu, te se posveti porodici, ali i poslu asistenta na Fakultetu za sport i menadžement.

Ovo zanimanje joj ide od ruke, pa je nedavno objavljeno i da je napredovala do pozicije dekana.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Perović

- Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi - rekla je Aleksandra pre nekoliko godina u razgovoru za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike