Srđan iz Mobi Dika priznao da je bio sa obe pevačice: "Voleo sam i Anu Stanić i Aleksandru Perović"

12.10.2023

22:55

0

Izneo intimu

Srđan iz Mobi Dika priznao da je bio sa obe pevačice:  "Voleo sam i Anu Stanić i Aleksandru Perović"
Copyright ATAImages/ A.A.

Srđan Čolić, frontmen jedne od najpopularnijih grupa tokom devedesetih godina - "Moby Dick", svojevremeno je priznao da je bio u vezi sa obe pevačice nekadašnjeg benda, Anom Stanić i Aleksandrom Perović. 

Ana je prva došla u bend i sa njom je snimio hitove poput "Kralj kokaina", "Nema nas više", "Brate prijatelju", "Nostalgija"...

Antonio Ahel/ATAImages
 

Međutim, na njeno mesto te 1998. godine dolazi Aleksandra Perović, a poput Ane, nakon odlaska iz benda otpočinje solo karijeru. 

Godinama kasnije, Srđan je priznao da je sa obe pevačice ima romansu.

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je Srđan pre nekoliko godina za "Kurir".

Podsetimo, Ana Stanić se već godinama uspešno bavi muzikom, a u braku sa Momčilom Lavrnićem dobila je sina Vuka. S druge strane, Aleksandra je snimila nekoliko zapaženih numera poput "Opijum" i "Pohvali me", a onda se iznenada povukla sa scene. 

ATAImages/ A.A.
 

Kao što je poznato, danas na jednom privatnom fakultetu predaje menadžment u sportu, a ostvarila se i u ulozi majke. 

– Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi – rekla je pre par godina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike