Dinča čeka treće dete! Prinova stiže u dom pevača i njegove supruge: Oglasio se srećni tata!

15.02.2024

21:05

1

Za 24sedam potvrdio je naša saznanja

Dinča čeka treće dete! Prinova stiže u dom pevača i njegove supruge: Oglasio se srećni tata!
Jelena i Milan Dinčić Dinča - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Dinčić Dinča je već godinama u srećnoj bračnoj zajednici sa suprugom Jelenom, sa kojom ima dvoje dece, a kako saznaje 24sedam, na putu je i njihovo treće dete. 

Dinča je već ranije najavljivao da planiraju i treću bebu, te je ova vest došla kao velika sreća u njihovu porodicu. Kao što je poznato, pevač i njegova supruga pokrenuli su i biznis - otvorili su privatan vrtić u naselju u Beogradu u kom žive, a kojim se bavila Jelena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena i Milan Dinčić Dinča

Međutim, kako navodi izvor za 24sedam, kada je saznala da je u drugom stanju, Jelena je odlučila da uspori sa obavezama oko posla i da se povuče, pa je tako Dinča taj koji je sve to preuzeo na sebe. Pored toga, on se više posvetio i porodici, kako bi pomogao supruzi oko starije dece, te je smanjio i broj nastupa da bi bio uz njih.

Povodom naših saznanja, kontaktirali smo Dinču, koji nam je potvrdio lepe vesti.

- Jeste, hvala Bogu! Biće uskoro - rekao je pevač za 24sedam, ali nije želeo da otkriva pol bebe, potvrđujući da je Jelenina trudnoća poodmakla.

Kako je rekao, ime za bebu nisu smislili, niti su pripremili sve za prinovu, ali ističe da im je najbitnija radost, a ono što je najvažnije jeste da se Jelena dobro oseća.

Povukao se sa estrade, posvetio kuvanju i porodici

Dinča se, kao što je poznato, proslavio u "Zvezdama Granda", pa je na taj način dobio veliku reklamu i dosta posla. Međutim, kako je i sam izjavio, sve ono što je pratilo njegov posao bilo mu je interesantno dok je bio mlađi, što danas nije slučaj. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milan Dinčić Dinča

Nakon rođenja ćerke Mitre i sina Vukana, pevač je rešio da uspori i da se posveti porodici i privatnom biznisu, što je uključivalo pomenuti vrtić, ali i jedan lokal brze hrane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike