Ovi parovi su se venčali na Dan zaljubljenih, ali im ljubav nije potrajala: Jedna je prevarila muža, a njih je slomila tragedija

14.02.2024

07:35

0

Mislili su da su pronašli ljubav za ceo život, ali su se prevarili...

Ovi parovi su se venčali na Dan zaljubljenih, ali im ljubav nije potrajala: Jedna je prevarila muža, a njih je slomila tragedija
Parovi koji su se venčali na Dan zaljubljenih, pa razveli - Copyright Profimedia

Najromantičniji dan za mnoge je 14. februar, koji se zove i "Dan zaljubljenih". Zato su brojni parovi rešili da svoju ljubav krunišu baš na ovaj datum i svojim srodnim dušama izgovore sudbonosno "da". Međutim, neki od njih su shvatili da ipak nisu našli ljubav za ceo život, pa su im brakovi propali.

Adriana Lima i Marko Jarić

Svetski supermodel i košarkaški superstar venčali su se 14. februara 2009. godine u Vajomingu, a njihova ljubav krunisana je i dolaskom ćerke Valentine na svet. 

Nažalost, nekadašnji par je pet godina kasnije objavio da se razvodi, a 2016. godine je razvod i finalizovan. 

Profimedia
Marko Jarić i Adriana Lima

Meg Rajan i Denis Kvejd

Kada je američka slatkica rešila da se venča za holivudskog zavodnika 1991. godine, svi su mislili da je to spoj kao iz raja. Zato su mnogi bili šokirani kada su se Meg i Denis, koji su tada već imali jedno dete, posle devet godina braka razveli.

Razlog - Meg je prevarila supruga sa Raselom Krouom.

Profimedia
Denis Kvejd i Meg Rajan

Šeron Stoun i Fil Bronstin

Gosti na venčanju ovog para mislili su da prisustvuju velikoj zabavi za Dan zaljubljenih koju je Šeron priredila, da bi tada saznali da su zapravo na njihovom venčanju.

Usvojili su i dete, ali su, nakon šest godina, jedno drugom rekli zbogom.

Profimedia
Fil Bronstin i Šeron Stoun

Keri Rasel i Šejn Diri

Svi su se ponadali da je čuvena Felisiti pronašla svoju sreću kada je 2007. godine rešila da se uda za svog dugogodišnjeg dečka Šejna. U tom trenutku je bila trudna, ali nakon skoro sedam godina braka i još jednog deteta, par je objavio da su se rastali. 

Oni su to uspešno i skrivali nekoliko meseci - saopštenje o razvodu dali su u decembru 2013. godine, a zapravo su od leta te godine bili rastavljeni.

Profimedia
Keri Rasel i Šejn Diri

Princ i Majte Garsija

Čuveni muzičar i njegova draga su se upoznali na njegovom koncertu u Španiji, a šest godina kasnije, na "Dan zaljubljenih" su se venčali. 

Iste godine kada su se venčali, dobili su i sina koji se rodio sa teškom bolešću, pa je posle nedelju dana preminuo. Nedugo potom je Majte ostala ponovo trudna, ali je imala pobačaj. I to je ono što je njihov brak slomilo.

Profimedia
Prins i Majte Garsija

- Verujem da, kada vam dete umre, to par učini ili jačim ili ne. Za mene je bilo vrlo teško da nastavim dalje, a mislim da je to slomilo i nas kao par - rekla je tada ona.

Nakon pevačeve smrti, izjavila je ga je uvek volela, te da je on sada sa njihovim sinom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike