Dušica Jakovljević progovorila o bivšem mužu: Nije me posavetovao oko promene posla, naučila sam da budem svoj savetnik!

12.02.2024

20:43

0

Sa njim svakako neguje lep odnos, najpre zbog naslednika koje su zajedno dobili

Dušica Jakovljević progovorila o bivšem mužu: Nije me posavetovao oko promene posla, naučila sam da budem svoj savetnik!
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Dušica Jakovljević se kao gošća jedne emisije dotakla raznih tema i napisa o sebi, koje javnost i te kako zanimaju. Od toga što se među njenim komšijama šuška da „spava kao vampir", pa do nekadašnjeg supruga, sve je „pokrila", pa je ispričala i kada je tačno postala svesna svoje velike popularnosti. 

- Popularnost dođe i prođe, ali ono što ostaje jesu prave vrednosti. Ne kažem da nisam pravila mnoge greške, jer svako u životu ima male padove. Imam istetoviranog feniksa, tako da se „dižem iz pepela" i nije mi to prvi put - prokomentarisala je ona, koja dan-danas ima veoma visoko mišljenje o ocu svoje dece, s kojim najpre zbog nasldnika neguje lep odnos. 

 

 

- Veoma je uspešan i začetnik mnogih revolucionarnih formata na našim televizijama. Ne volim da se piše o ljudima koji ne žele da budu ispred kamere, a nije me posavetovao oko promene posla. Naučila sam da budem svoj savetnik.

„Više ne živim tako..."

 

 

Njen komšiluk, s druge strane, prema izvesnim napisima tvrdi da voditeljka spava kao vampir, a evo šta je ona na to imala da kaže:

- Spavala sam danju, a radila noću i to me je koštalo zdravlja; više ne živim tako. Najvažnije mi je bilo što su komšije zapravo rekle da sam uvek nasmejana, nisam namrgođena i da privatni život čuvam za sebe. Takođe su svi pohvalili moju decu - kazala je ona u emisiji „Alo! naslovna". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike