Dušica Jakovljević prvi put o optužbama da je pijana vodila rijaliti: Uplašila sam se, mislila sam da sam u depresiji

28.11.2023

15:28

0

Nije imala usklađen ritam

Dušica Jakovljević prvi put o optužbama da je pijana vodila rijaliti: Uplašila sam se, mislila sam da sam u depresiji
Dušica Jakovljević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dušica Jakovljević stekla je veliku popularnost kao voditeljka rijalitija Zadruga na Tv Pink, gde je nedavno dala otkaz. 

Tokom njene karijere na Pinku često su se pojavljivali komentari o tome da je Dušica u alkoholisanom stanju. 

- Mi smo navikli na to. Najlakše je reći danas: "Vidi je, pijana je". A, ti nisi ni svestan koliko si umoran, ali guraš. Nikad nisam volela da kažem da sam umorna, nikad se nisam žalila. Pa, koliko žena sada gleda ovo, koje same odgajaju decu? Moja deca žive sa mnom, pa prosto, dođu s posla... U kom god da si poslu, kada još i odgajaš decu, a imaš i svoj život i profesiju... - rekla je Dušica.

Dušica je objasnila da iza svega stoji hronični umor jer je mesecima živela neurednim ritmom i pokušavala da uskladi privatni i poslovni život. 

- Ja sam ranije mislila da sam lenja. U jednom trenutku sam se čak uplašila, mislila sam da sam u depresiji kad sam čula Aleksandra Stankovića koji je napisao knjigu o tome. To kao dođeš s posla i staneš... ja sedim u kolima po pola sata, sedim kod kuće... Ima jedan kviz koji igram na telefonu, i tako sedim sa šminkom, jednostavno ne mogu da krenem da se spremim za spavanje. Meni je moja ćerka rekla, 'konačno ćeš živeti jednom normalnim životom tempom'. Dešavalo mi se da završim emisiju u 6:00, u 6:30 sam kući, a decu u 8:00 vozim u školu. Onda kupim doručak, ponekad napravim i ručak. Ja sam i mama i ćerka, i drugarica, i devojka, zapravo žena... Prosto, stvarno mi treba ritam - rekla je ona u emisiji "Male Stvari" na Tv Hajp.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike