Sloba Radanović i besan i tužan! Boli ga nepravda: Mučno mi je ovo da gledam! (FOTO)

12.02.2024

19:55

0

Na strašne scene nikako nije ostao imun

Sloba Radanović i besan i tužan! Boli ga nepravda: Mučno mi je ovo da gledam! (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Naišavši na još jedan strašan prizor nastao u jeku sukoba Izraela i Palestine, pevač Sloba Radanović nije mogao, a da ne podeli sa svima svoje mišljenje putem društvene mreže Instagram. 

Scene koje obilaze svet, po svemu sudeći, ostavile su ga u potpunom šoku. 

- Izraelski snajperi ne štede ni decu ni žene. Mučno mi je ovo da gledam. Povraća mi se. Svet ćuti... - pisao je Sloba, pa je potom dodao:

- Svi koji nam drže predavanja o moralu i ljudskim pravima pokazuju svoje licemerje. Gospod će vam suditi - istakao je on u okviru svojih „storija". 

Podsetimo, Radanović je nedavno privukao veliku pažnju javnosti pošto je otvorio dušu pa ispričao kako je predosetio očevu smrt

Sloba adanović, Instagram screenshot / slobaradanovic
 

- ...Posle nastupa sam otišao kod oca u bolnicu i video ga tad poslednji put, znao sam da će biti poslednji put, hteo sam da ostanem, ali mi nisu dokori dali. On je preminuo u pola četiri ujutro, ja sam se baš u tom momentu probudio; imao sam predosećaj da se nešto desilo, pred zoru sam zaspao. Tad me je probudio drug na vratima i rekao da je otac preminuo - objašnjavao je on u emisiji „Razotkrivanje", u kojoj je govorio i o tome kakav je čovek njegov otac bio, te po čemu će ga sve pamtiti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike