Pršte prozivke na sve strane! Sloba Radanović uvredio Adama Adaktara zbog jedne izjave: On mu odmah uzvratio, pomenuo i njegovu ženu (FOTO)

02.02.2024

20:33

0

Odgovorio mu u svom stilu

Pršte prozivke na sve strane! Sloba Radanović uvredio Adama Adaktara zbog jedne izjave: On mu odmah uzvratio, pomenuo i njegovu ženu (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Adam Adaktar nedavno je gostovao u jednom podkastu gde je govorio o svom luksuznom načinu života, o kome se već dugo priča i piše. Naime, samozvani "Bog obrva" pričao je o bazenu koji ima unutar kuće, te je naveo da je pre njega imao običan gumeni bazen u dvorištu.

Njegov zaključak je bio da je uvek umeo da ugodi sebi, kao i da je to njegov stil života.

- Sada imam bazen u kući. Pre tri godine imao sam bazen u dvorištu, a pre 15 godina imao sam onaj montažni bazen, pa dolazimo do toga da sam ja uvek imao bazen. Znači, svako sebi može da priušti bazen na postavljanje. Radi se o lajfstajlu, kako hoćeš da živiš, a ne o novcu. To je ono što ljudi ne mogu da ukapiraju. Tako da sam ja uvek živeo ovako - govorio je Adam u podkastu "Poster".

Međutim, ova izjava se nije dopala pevaču Slobi Radanoviću, te ga je ubrzo prozvao na društvenim mrežama.

- Svakom sekundom ovog snimka odumire mi jedna siva moždana ćelija, lebe mekani - napisao je Radanović uz ovaj snimak.

Instagram printscreen/slobaradanovic
 

Očekivano, Adaktar mu nije ostao dužan na ove reči, pa mu je u svom stilu odgovorio.

- Prva stvar, on mene mora da obožava, zato što moj rad gleda svaki dan na licu svoje izabranice, te deo mene svaki dan ima kod kuće. Druga stvar, s obzirom na to da se radi o bazenu, mene zanima da li i on ima bazen i da li je taj bazen spoljašnji ili unutrašnji. Isto tako me zanima koliki je taj bazen i koliko ga je platio, pa kad budem znao sve, možda će i meni neka siva ćelija da odumre - rekao je Adam.

Podsetimo, "Bog obrva" svakim svojim novim potezom šokira javnost, pa je tako danas prošetao zlatni tron ispred Hrama Svetog Save, što su mnogi shvatili kao tešku uvredu za jedan od najvećih pravoslavnih hramova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike