Ema Stoun za samo dve nedelje prodala kuću koja nije ni nalik domovima svetskih zvezda, a kupci poludeli za njom: Evo i zbog čega (FOTO)

13.02.2024

07:35

0

Kupila je pre pet godina, pa ulagala novac u njeno renoviranje

Ema Stoun za samo dve nedelje prodala kuću koja nije ni nalik domovima svetskih zvezda, a kupci poludeli za njom: Evo i zbog čega (FOTO)
Copyright Profimedia

Oskarovka Ema Stoun uspela je u rekordnom roku da proda svoju kuću koju je krajem januara postavila na oglase.

Reč je o "španskom kolonijalnom zdanju" u ekskluzivnoj četvrti u Los Anđelesu, koje je protekle godine i renovirala. Prema podacima agencija za nekretnine, ima oko 300 kvadratnih metara, četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Za ovu kuću glumica je tražila četiri miliona dolara, a spekuliše se da je uspela i više da dobije, što zbog svoje popularnosti, ali i činjenice da se kuće na ovoj lokaciji retko prodaju.

Inače, Ema je ovo zdanje kupila 2019. godine za 2,3 miliona dolara, a onda ulagala novac, da bi joj se na kraju to i isplatilo.

Iako ga je uređivala po svom ukusu, nije u potpunosti promenila nekadašnji izgled, pa su tu i dalje popločane staze, kao i uređeno dvorište.

Jasno je da kuća nije klasičan luksuzni dom u kome žive holivudskve zvezde, već je sačuvala svoju autentičnost i toplinu.

Pastelne boje, mnogo zelenila i prirodnog svetla čine ovu kuću, na prvi pogled dosta skromniju u odnosu na domove njenih kolega, ali s druge strane i posebnom što su mnogi i prepoznali.

Navodno joj se za dve nedelje javilo preko 100 kupaca, tako da je Ema bez problema predala ključeve novom vlasniku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike