Holivudska zvezda zbog fana sišla sa pozornice među publiku: Glumica u suzama zbog onoga što joj je rekao (VIDEO)

02.02.2024

19:30

0

Ovo nije očekivala

Holivudska zvezda zbog fana sišla sa pozornice među publiku: Glumica u suzama zbog onoga što joj je rekao (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jedan od brojnih fanova Eme Stoun širom sveta, iskoristio je nedavno priliku da razgovara sa glumicom na premijeri njenog novog filma, i tada joj saopštio da joj je veoma zahvalan zbog svega što čini za osobe sa mentalnim problemima.

Naime, on je priznao da mu je glumica bila velika inspiracija kada se susreo sa tegobama autizma, a tokom njegovog govora glumica nije mogla da zadrži suze, te je sišla sa scene i zagrlila ga.

- Pratim tvoju karijeru 12 godina. Obožavam "Poor Things". Pogledao sam ga šest puta. Poseduješ neverovatnu energiju i sve što si profesionalno radila je čisto i iskreno. Zaljubio sam se u tvoju samouverenost i snagu, naročito jer si društveno angažovana oko ljudi koji se bore sa mentalnim zdravljem. Ja sam bio jedino autistično dete u školi i osećao sam se usamljeno. Na odmorima sam krišom gledao tvoje skečeve na SNL-u. Nekoliko puta si pomenula da se osećaš nesigurno jer nisi išla na fakultet, ali ja sam uživao u sreći koju si donela drugima ulogama - rekao je momak iz publike.

 

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound - Laura Bit

 

Pomenuti snimak se brzo proširio društvenim mrežama, a svi komentarišu iskrenu potrebu Eme da pomogne svima koji se susreću sa anksioznošću i drugim problemima. Tako je nedavno govorila i o svom iskustvu, te priznala da je još kao tinedžerka odlazila kod psihoterapeuta.

- Počela sam da idem na terapije, mislim oko 8 godine, jer mi je postalo zaista teško da napuštam kuću da bih išla u školu. Nekako sam živela u strahu od tih napada panike. Teško je da sa, 7 ili 8 godina, budeš u stanju da urazumiš sebe i ubediš sebe da sed ove stvari ne dešavaju... Bilo je veoma teško ubediti sebe u suprotno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike