Pobednik "Operacije trijumf" u Americi radio u obdaništu i kuvao: Adnanu pred svadbu umrla majka, a jedna žena mu je pružala podršku!

03.02.2024

20:57

0

I dalje se bavi muzikom, a otkrio je i da ima sina

Pobednik "Operacije trijumf" u Americi radio u obdaništu i kuvao: Adnanu pred svadbu umrla majka, a jedna žena mu je pružala podršku!
Adnan Babajić - Copyright Printscreen/Youtube/Adnan Babajic Official Channel

Adnan Babajić pobedio je u muzičkom takmičenju "Operacija trijumf" početkom 2009. godine, a nakon toga nije imao neki komercijalni muzički uspeh, iako nije prestao da peva.

Muzičar je prvi album snimio dve godine kasnije, a kasnije je otišao u Ameriku, tačnije u Čikago, gde je upoznao ljubav svog života.

Printscreen/Youtube/Armin Muštačević
Adnan Babajić

- Napravljen je promašaj, pobednik "Operacije trijumf" treba odmah po završetku takmičenja da snimi album. Kod mene se to odužilo na dve-tri godine. Čim te nema toliko u medijima, zaborave te. Nakon tri godine od pobede izdao sam album, ali to je bilo kasno. Nisam ništa uradio s tim albumom. Bilo je nekih nastupa u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori, i onda sam krajem 2013. godine otišao u Čikago - kaže Adnan i objašnjava kako je tekla priča sa sadašnjom suprugom.

Printscreen/Youtube/Grand Production
Adnan Babajić

 

- U Ameriku sam otišao zbog ljubavi prema supruzi Lejli, sa kojom imam šestogodišnjeg sina Adina. Mesec dana sam pevao u Neumu, a ona je s roditeljima došla iznenada. Trebalo je da idu u Crnu Goru, ali došli su u Neum na dva dana. To je bila ljubav na prvi pogled. Bilo je nezaboravno i pomalo čudno. Došla je tamo gde sam pevao i njoj sam posvetio tu noć. Nakon dva dana, ona se vratila u Ameriku, gde živi 25 godina. Ostali smo u kontaktu, shvatili da nam se desila ljubav na prvi pogled i došli na ideju da se preselim - ispričao je Adnan.

Supruga kao najveća podrška

Pred svadbeno veselje, od teške bolesti mu je preminula majka.

- Majka mi se razbolela, dobila tumor na plućima, i svadba je bila otkazana. Lejla je došla u Bosnu i  posle smo se venčali. Gubitak majke mi je supruga vremenski nadoknadila i dala mi punu podršku. Održao sam se. Nisam dugo čekao, muzika me drži i ja sam nastupao. Čoveka uvek boli, ali ja sam morao da idem dalje - izjavio je Babajić, koji je opisao kojim poslom se bavio u Čikagu.

Printscreen/Youtube/Grand Production
Adnan Babajić

 

- Rođenjem sina Adina život mi se promenio. Volim decu. Kad sam otišao u Ameriku, pored pevanja sam radio u obdaništu kao zamenik učitelja. Pomagao sam u kuhinji. Deca su me volela, volela su da jedu ono što im spremim - priča pevač, koji kaže da je finansijski situiran zbog bavljenja muzikom.

Printscreen/Youtube/Adnan Babajic Official Channel
Adnan Babajić

 

- Obezbedio sam se. Nastupao sam u našim klubovima, bilo je i puno svadbi, pa sam kupio auto, i živeli smo u stanu, ali pre četiri godine smo kupili kuću. Živimo normalno, najbitnije je da smo srećni - ističe Adnan i dodaje da je imao turneje sa brojnim pevačima.

Pevam narodnjake u Americi

- Sad drugačije gledam na nastupe. U "Operaciji trijumf" sam bio pop pevač, to je bilo pop takmičenje. U Americi na nastupima većinom izvodim narodne pesme. Preusmerio sam se, da u Americi pevam zabavnu muziku, ne bih mogao da zaradim koliko zarađujem s narodnjacima. Ne možeš na svadbama pevati zabavnjake, možeš nekoliko pesama. Ljudi vole narodnu muziku. Poslednjih pet godina izdajem pesme, za leto pripremam album, radim sam sebi pesme. Uskoro će biti veliki bum, hajde da kažem saradnja sa možda tri naše najveće zvezde - izjavio je Babajić za "Kurir".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike