Konstrakta nije želela da učestvuje na "Pesmi za Evroviziju", ali se desio obrt: Umetnica snimila hit video gde sve objašnjava!

21.12.2023

20:01

0

Čini se da nije odolela pesmi

Konstrakta nije želela da učestvuje na "Pesmi za Evroviziju", ali se desio obrt: Umetnica snimila hit video gde sve objašnjava!
Ana Đurić Konstrakta - Copyright M.M./ATAImages

Ana Đurić Konstrakta biće jedan od učesnika ovogodišnje "Pesme za Evroviziju 2024“, pa postoji mogućnost da će nas ponovo predstavljati na velikom takmičenju koje će se iduće godine održati u Malmeu.

Pevačica nije želela da ponovo bude deo ovog projekta, a u kratkom videu koji je objavila putem Instagram storija, postavila je tri svoje potpuno različite izjave. 

 

- Ja lično nisam ljubitelj ovih povratnika na Evroviziju - rekla je prvo Konstrakta u aprilu ove godine, a samo mesec dana kasnije je slično izjavila.

- Ja se ne bih vraćala na Evroviziju - rekla je ona, da bi već u novembru rešila da otkrije da postoji mogućnost da će se takmičiti, što je na kraju i zvanično potvrđeno.

Printscreen/RTS
Konstrakta

 

Konstrakta će se publici predstaviti sa pesmom "Novo, bolje", a pored nje, biće još imena koja su poznata javnosti, ali i ona koja su nepoznata. 

Na nacionalnom takmičenju će se pojaviti i Lena Kovačević, Breskvica, Zejna i drugi.

Podsetimo, Đurićeva je pobedila na nacionalnom takmičenju 2022. godine, i otišla u Torino, gde je osvojila peto mesto sa pesmom "In corpore sano".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike