"Žena i njen ljubavnik su me sačekali sa pesnicom!" Žika Šarenica opisao neverstvo bivše supruge: Da sam ih sreo na ulici...

11.02.2024

10:08

0

Otkrio je i kako je upoznao drugu ženu koja je ljubav njegovog života

"Žena i njen ljubavnik su me sačekali sa pesnicom!" Žika Šarenica opisao neverstvo bivše supruge: Da sam ih sreo na ulici...
Žika Nikolić - Copyright ATA Images/M.M.

Živorad Žika Nikolić jednom prilikom je šokirao pričom o neverstvu bivše supruge, koja je rešila da se razvede od njega, ali je ostala u zajedničkom stanu.

Vraćajući se kući, voditelj je ženu uhvatio na delu, i to sa ljubavnikom, pa je uprkos tome izvukao deblji kraj.

- Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa me razbije. Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu - izjavio je Nikolić.

ATAImages/ A.A.
Žika Nikolić

 

- Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - dodao je Žika ranje u emisiji "Magazin in".

Podsetimo, Žika se ženio dva puta, a sadašnju suprugu upoznao je na Železničkoj stanici.

ATAImages/ A.A.
Žika Nikolić

- Imao sam sreću da budem sa ženama koje nisu rasipnice. Imao sam dva braka, prva je bila iz susednog sela, školska ljubav. Druga žena je naišla kao anđeo iz tramvaja, ja sam čekao prevoz do Kalemegdana, sreli smo se kod železničke stanice. Posle pola sata smo se sreli ponovo na Kalemegdanu, popili piće, a ostalo je istorija - ispričao je Živorad ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike