Kiji Kockar bi na ovom detalju u stanu pozavideli mnogi! Otkrila i zašto ga je toliko želela: Preskupo je, ali nije mi žao (FOTO)

11.02.2024

08:45

0

Inspiraciju je pronašla u poznatoj seriji, a za 24sedam je ispričala detalje koje mnogi ne znaju

Kiji Kockar bi na ovom detalju u stanu pozavideli mnogi! Otkrila i zašto ga je toliko želela: Preskupo je, ali nije mi žao (FOTO)
Kija Kockar - Copyright G.G./ATAImages

Kija Kockar je veliki fan serije "Prijatelji", koja se premijerno emitovala od 1994. do 2004. godine. Koliko voli ovaj sitkom, pokazuje i činjenica da je u svom domu poželela da ima nešto što se moglo videti u scenografiji serije, pa je tako uradila vrata.

Čuvena ljubičasta vrata sa žutim ramom krasila su stan Monike Geler, koju u seriji tumači Kortni Koks. U tom stanu je snimljeno i najviše scena, a malo je onih koji ne znaju kako ta vrata izgledaju. 

- Kad me pitaju koja mi je omiljena serija, nikad ne kažem "Prijatelji" jer su mi oni izvan svake konkurencije - kaže Kija za 24sedam i otkriva kako je došlo do toga da uradi ovakva vrata u svom stanu:

- Žuti okvir sam dobila pre neke četiri godine iz Amerike i onda sam tražila neku tkaninu, uzorak koji bih mogla da dam mami da mi nađe istu farbu. Ona je na kraju sama i ofarbala vrata dok sam ja spavala i kad sam se probudila, to me je dočekalo. Zanimljivo je da je ona sama sve to uradila, a nikad u životu nije pogledala seriju (smeh). Oduvek sam htela to da imam, a iako su vrata preskupa, od jakog drveta, nije mi žao nijednog trenutka što je tako urađeno. To je jedino, za sada, što imam u svom stanu, a da izgleda kao iz serije.

"Prijatelji" su joj opsesija

Ovo, ipak, nije jedino što Kija ima u stanu kao fan ove serije, pa nam je tako otkrila šta još poseduje, barem kada su neke sitnice u pitanju.

- Imam razne kolekcije, DVD set sam kupila u Los Anđelesu, u slučaju da nestane internet, da moji potomci znaju šta su bili "Prijatelji" (smeh). Imam i karte, knjigu o njima i podmetače, a naravno i milion majica, jastuke na terasi, magnet u obliku okvira vrata. Prošla sam najgore trenutke uz njihove epizode da bi mi bilo lakše - kaže Kija i otkriva da je imala priliku da poseti i set gde se snimala serija:

- Bila sam u studiju u Los Anđelesu, imam i snimak gde su Kaću Živković i mene snimali kao da smo u epizodi "Prijatelja", u njihovom kafiću, na kauču. Svi znaju da obožavam seriju, drugarice mi često kupuju i spavaćice i razne neke stvari sa likovima iz serije ili natpisima. Nažalost, nikog od glumaca nisam upoznala, ali možda će biti prilike da se i to desi.

Snimila čak i spot u scenografiji "Prijatelja"

Pre nekoliko godina Kija je objavila pesmu "Zlatan", a u scenama iz spota vidi se scenografija upravo iz njene omiljene serije.

- Ja sam radila scenario za ovaj spot. U Zrenjaninu se tek otvorio kafić kao iz serije i sve smo premestili da tu možemo da snimamo. Svi su išli sa mnom da mi ispune tu želju, da snimimo spot kao u Monikinom stanu i kuhinji. Čim sam to videla, odmah sam sve promenila jer nisam želela da neko pre mene nešto uradi tamo - zaključila je Kija za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike