"Krenuli su da me seku, posle su me uspavali!" Ivana Korab o opasnostima koje je preživela na prvom porođaju

10.02.2024

14:05

0

I u drugoj trudnoći je imala komplikacije

"Krenuli su da me seku, posle su me uspavali!" Ivana Korab o opasnostima koje je preživela na prvom porođaju
Ivana Korab - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Borba za potomstvo Ivane Korab bila je dosta uspešna, budući da je manekenka dobila sinove Matea i Nou.

U medijima, model istupa o važnim temama vezanim za majčinstvo, a opisala je i opasnost koju je doživela na prvom porođaju. 

- Tokom prvog porođaja su mi dali spinalnu anesteziju, pa nije radila. Kada su krenuli da me seku, krenula sam da se dižem, pa su posle toga morali da me uspavaju. Drugi porođaj je bio tri nedelje ranije, imala sam kontrakcije na po dva minuta, bez da sam znala. Imam taj neki sarkazam u sebi i kad god je problem, ja ne paničim. Izgubim se kasnije, onda sam zombi. U svim tim situacijama doktor je taj koji će da ti pomogne ili da stvar napravi gorom, jer ako on krene da paniči, koliko god ti imao samokontrolu, neće ti biti dobro - izjavila je Korabova koja je uvek bila optimista.

ATAImages/Milan Maričić
Ivana Korab

- U drugoj trudnoći sam imala cistu koja je bila tri puta veća nego sam plod. I kada ti znaš da mogu neke loše stvari da se dese, da zbog te ciste možeš da izgubiš plod, ja sam došla kod doktorke i ona je meni rekla: “Nemoj da brineš, to je moj problem. Sve je stvar pristupa”. Nisu meni sve ovce na broju i nije meni život bajka, ali način na koji se ja nosim sa problemom je ono što je do samih nas. Koliko god da ti se tvoj problem čini da je najgori, uvek ima gore - naglasila je Ivana.

Printscreen/Instagram/ivanakorab
Ivana Korab

 

"Krv je krenula niz noge"

Manekenka je opisala i kako je izgubila bebu.

- Imala sam ja te loše periode, kada sam izgubila bebu, stvarno mi se svašta ružno desilo. Spuštala sam se niz stepenice i krv je krenula niz noge ispred mog bratanca od tri godine. To mi je bila “jagodica na torti”, jer se pre toga desilo svašta ružno. Neki ljudi te iz dobre namere pitaju kako si, a ja da bih im sve to ispričala, ja to ponovo preživljavam. I da ne bih dolazila u te situacije, povukla sam se u sebe - izjavila je Ivana, i opisala jednu situaciju na setu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Ivana Korab

 

- Zbog vantelesne ti već imaš stomačić, jastuče ti se napravi oko stomaka, a još uvek ti nisu vratili taj embrion zbog hormona i svega. Meni su već vratili i ja sam ostala trudna, ali to nije opstalo. I sad, ja dolazim na neko slikanje, ne dišem da niko ne vidi, a već se osećam kao burence. Kako imam modrice od svega toga, mene fotograf pita da li treba nešto da “tušira” i ja mu tu kažem za modrice, jer su one bile i na rukama, na stomaku, na butinama, svugde. I sad tu neka (žena) kaže: “Kad bi bili ovde paparaci“, ja kažem: “Da, da lema me muž”. To je bila insinuacija da mene neko tuče, ali ona ne zna kroz šta ja prolazim. Okrenula sam to na sarkazam. Šta drugo da uradiš, nego da napraviš foru od toga - objasnila je Korabova.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike