Iza zatvorenih vrata Ivane Korab! Dotakla se i glasina da joj je izabranik već oženjen: Sa mnom porodica uvek nadrlja!

30.11.2023

19:58

0

Kaže da se njih dvoje dosta razlikuju, ali da iste snove sanjaju za budućnost

Iza zatvorenih vrata Ivane Korab! Dotakla se i glasina da joj je izabranik već oženjen: Sa mnom porodica uvek nadrlja!
Ivana Korab - Copyright Instagram screenshot / ivanakorab

Ivana Korab početkom juna dobila je drugog sina. Stariji naslednik, prema njenim rečima, već je ljubomoran na svog mlađeg brata, ali to uopšte ne pokazuje na neki ružan način.

- Sad se stalno šalim. Sin Mateo je brižan, ali u isto vreme nesvestan prema mlađem bratu, jer ima dve i po godine. Često se nasloni na njega i kaže mu: „Gde si mali?“. I jeste ljubomoran, samo što to ne iskaljuje na bratu, nego na meni. Govori mi: „Mama, uzmi mene!“. Na lepši način pokazuje ljubomoru. Interesantno je da moj brat ima dva sina i još dve sestre imaju sina, skoro smo mali fudbalski tim. Imamo 12 dečaka i jednu devojčicu u užoj i široj familiji - počela je svoju priču za jedne medije ova manekenka, koja putem društvenih mreža mnogo šta deli sa svojim fanovima.

„To je poenta!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Gube se pratioci kada nisi aktivan. Gledam da budem realna i da budem ono što sam ja. Uvek pokažem nedostatke. Nikad ne prikazujem savršen život, nikome nikada „nisu ovce na broju". Poenta socijalnih medija je da pokažeš šta je realnost kada imaš veliku publiku. Nosim se sa svim. Lepše je kada ženama pokažem da sam se porodila, da mi se koža nije vratila, višak kilograma... To je mnogo normalnije i mnogo ljudskije. Nisam top, ne spavam, ne jedem.. Ima stvari koje nisu glamurozne, ali je poenta da svim mama daš podršku. Otišla sam kod lekara sa izgrickanom majicom, a to nisam primetila. Bila sam i prljava. To je ono sa čim se mame svakim danom suoče. To je ono što ljudi kod mene cene, moja realnost im se dopada. Ne umem drugačije. Zaboravim stvarno šta je bilo, a kamoli šta sam slagala. Ne želim da na dnevnom nivou imam život u kom sa neiskrena - sigurna je Ivana, koja ipak ne praktikuje da teške trenutke tek tako deli.

- Poput prvog puta kada sam prolazila kroz vantelesnu oplodnju; volim da budem pozitivna. Kada sam tek prošla kroz odvratne momente, pričala sam sa svojom publikom. Trebala mi je energija da se sama sa sobom izborim. Isto tako, nisam delila momente kada je moj tata bio u bolnici, nisam to potencirala. Gledam da budu lepe, pozitivne stvari... Isto tako kažem i ako nešto ne funkcioniše, ali ne stvaram presiju i negativnu stranu - objasnila je ona, pa se potom osvrnula na svog supruga kao nikada pre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Suprug ne voli društvene mreže. Bila je priča da je on oženjen i jeste, ali sa mnom. Njemu su svi komentari na društvenim mrežama katastrofa i ja o tome ne pričam. On nema nijednu društvenu mrežu i kad mu treba da nešto vidi uđe na moje društvene mreže. Kao da si detetu dao igračku. Mi smo totalno dve različite osobe, a neka životna načela su nam ista. Poenta je da se energije poklope i da nisu dve identične osobe. Negde sam osoba koja voli da smo različiti... Nije bilo ni dvoumljena da li ću se vratiti za Srbiju. Sve se namestilo, nisam se ništa pitala, kao i za sve do sada. Iz Amerike mi nedostaju prijatelji i orgranizovani sistem. Najbanalniji je primer što kada izgubiš karticu u banci to možeš sve da završiš preko telefona. Poslednji put sam se rastužila u Los Anđelesu, jer je bilo dosta beskućnika, krali su satove, nakit... Nije to bila ona scena koju sam ja ostavila. Kao kod nas što su bile devedesete. Mislila sam da će mi mnogo nedostajati, ali ne - kazala je Korabova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Influenserka onda dodaje kako porodici i ne prija što se snima s njom za društvene mreže, ali razumeju da je to deo njenog posla.

- Najavila sam da ću da skupljam ponovo paketiće. Volim, to je deo mene. Još i tata ima sedu bradu, pa liči na Deda Mraza. Koliko god moja porodica nije želela, uvek su uključeni u sve što radim, pogotovo kada snimam videe za društvene mreže. Uvek nadrljaju sa mnom - nasmejala se u razgovoru s medijima, pa zaključila gotovo obećanjem kako će vrlo brzo vratiti svoju savršenu liniju posle trudnoće.

- Svaki dan imam sat vremena za sebe, trening, tretmani... Sve drugo je ili deca ili posao. Tih sat vremena je za mene. Vratiću kilažu na staro, biće bolje, iako mi se već sada ocrtavaju trbušnjaci - poručuje Ivana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike