Slaven Došlo ne krije koliko mu godi što će na PZE da deli scenu s Draganom Kosjerinom: Uvek je tu da mi pomogne!

09.02.2024

17:40

0

Glumac uskoro počinje i s pripremama za veliki šou

Slaven Došlo ne krije koliko mu godi što će na PZE da deli scenu s Draganom Kosjerinom: Uvek je tu da mi pomogne!
Slaven Došlo - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Od 27. februara do 2. marta Srbija će birati ko će je predstavljati na „Evrosongu", u okviru „Pesme za Evroviziju". Dragana Kosjerina i Slaven Došlo držaće voditeljske palice ovog šoua, a glumac ne krije koliko mu je drago što će se baš sa ovom voditeljkom naći rame uz rame na velikoj sceni.

Uskoro, prema sopstvenom priznanju, on kreće sa pripremama za ovaj događaj. Ukoliko šta ne bude „teklo kao voda", pak, on se ne brine - jer je Kosjerina tu, da mu pomogne.

„Poželite mi sreću!"

Slaven Došlo, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Krenućemo još malo da se spremamo, sad sam u ovom materijalu za predstavu i gledam da što više to sklopim, pre nego što počne cela priča sa „Pesmom za Evroviziju". Ne znam šta da kažem, osim da mi poželite sreću - izjavio je Slaven, pa dodao:

- Imao sam i ranije slične angažmane tog tipa, ali ništa da je ovako ozbiljno, pa mi je sve delovalo zanimljivo... - istakao je za „Blic" ovaj glumac, pa je potom ovu temu zaključio rečima:

„Spremna je, stamena..."

Dragana Kosjerina, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- U toj odluci da prihvatim mi je baš značilo to što ću na sceni da budem sa Draganom Kosjerinom koja uvek deluje spremno i stameno, tako da ako ja budem malo neodređeniji, ona je uvek tu da mi pomogne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike