Sa Draganom Kosjerinom će ovaj glumac voditi Pesmu za Evroviziju 2024: Zbog uloge homoseksualca bio udarna tema

23.01.2024

14:00

0

Publika ga obožava

Sa Draganom Kosjerinom će ovaj glumac voditi Pesmu za Evroviziju 2024: Zbog uloge homoseksualca bio udarna tema
Dragana Kosjerina - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Predstavnik Srbije za Evroviziju ove godine biće izabran 2. marta u finalu takmičenja, a kako to obično biva, i voditelji znaju da ukradu šou.

Tako će 2024. godine učestvovati predstavnici 28 kompozicija, a najbolju će zajedno sa voditeljkom Draganom Kosjerinom proglasiti i glumac Slaven Došlo. 

On je završio Akademiju umetnosti u Beogradu u klasi glumice Mirjane Karanović, a poznat je po brojnim ulogama. Najzapaženiji bio je u filmu "Pored mene" gde je igrao homoseksualca, te intimnim scenama zaintrigirao javnost. Takođe, publika ga je gledala u filmu "Biseri Bojane", zatim  u serijama "Vojna akademija", "Besa", "Aviondžije", "Švindleri" i mnogim drugim.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Prošle godine voditelj je bio Milan Marić, dok će sada tu ulogu preuzeti njegov kolega u popularnom takmičenju, a na pripremama za PZE je već počeo da radi.

Podsetimo, Pesma Evrovizije održaće se u Malmeu, a među srpskim predstavnicima za trijumf će se ponovo boriti Konstrakta, Zorja Pajić, Teya Dora, Nadia, Zejna, Lena Kovačević, Breskvica, Filari, grupa Hidrogen, Marko Mandić, Dušan Kurtić, Milan Bujaković, Kat Dosa, M.IRA, Saša Báša i Virtual Ritual, Hristina, Martina Vrbos, Kabala, Ivana Vladović, Keni nije mrtav, Iva Lorens, Yanx, Chai , Durlanski, Filip Baloš, Džordži, Bojana i David i Nemanja Radošević.

(Telegraf)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike