Slaven Došlo bi rado napustio stan u kom živi! Za to ima dobar razlog: Samo je pitanje vremena kada će se desiti ta promena (FOTO)

23.12.2022

19:25

0

Iako je sada blizu pozorišta, siguran je da bi i to žrtvovao za mir kakvom stremi

Slaven Došlo bi rado napustio stan u kom živi! Za to ima dobar razlog: Samo je pitanje vremena kada će se desiti ta promena (FOTO)
Slaven Doslo - Copyright Katarina Mihajlović/24sedam

Slaven Došlo je nedavno prvi put otvorio vrata svog stana za jedne domaće medije. On živi prilično blizu centra grada, pozorišta, što mu svakodnevicu i te kako čini lakom. Međutim, kako je tom prilikom objasnio, postoji stvar zbog koje bi napustio ovo mesto.

Blizina mu, izgleda, više nije toliko važna.

- Volim da sam tu negde, jer mi je u blizini pozorište. Praktičnije mi je kada sam u centru. Međutim, sve sam više siguran da ću žrtvovati blizinu zarad neke prirode - naglasio je on za „Super TV", pa otkrio i koje kriterijume mora da ispunjava jedan stan kako bi se on za njega opredelio.

- Za početak bi bilo dobro da konačno bude moj, ali okej, to ćemo nekom drugom prilikom - našalio se, pa nastavio:

- Kad se useljavam, bitno mi je da nema previše stvari. Ono što mi je još bitno je da ima puno svetla, da imam neke dobre zvučnike, jer volim da slušam sve od zvukova prirode pa do neke genijalne muzike. Volim da je sve na svome mestu kako bih mogao da se zavalim i čitam, gledam seriju, odradim trening, meditiram ili prosto budem u tišini - iskren je bio Slaven, koji uživa u kuvanju, ali i spremanju po stanu.

 

 

- Znam da skuvam popriličan broj jela. Volim da kuvam iako se to ne dešava često. Sa svim poslovima po kući sam okej osim sa pranjem sudova. Kad bolje razmislim, i besumučno slaganje stvari u ormar takođe je dosta zahtevno.

Sa druge strane, nije želeo da otkriva koje kolege su mu komšije.

- Imam nekoliko kolega koje srećem i pijem kafu sa njima - kaže glumac koji nije imao neprijatnijih situacija sa komšijama.

 

 

- Nisam, dovoljno smo uljudni da se međusobno tolerišemo i ne prelazimo granice - naglašava Došlo.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike