Ovo je Kamilin novi dečko, Rudi Mankuso! Od zasmejavanja javnosti na društvenim mrežama dogurao do saradnje sa Džastinom Biberom (FOTO)

10.02.2024

06:45

0

Ove, 2024, proslaviće drugu godinu ljubavi

Ovo je Kamilin novi dečko, Rudi Mankuso! Od zasmejavanja javnosti na društvenim mrežama dogurao do saradnje sa Džastinom Biberom (FOTO)
Rudi Mankuso - Copyright Profimedia

Kamila Mendes pobrala je sve simpatije svoje publike kada je na Dan zaljubljenih 2023. učinila svoju vezu s Rudijem Mankusom „Instagram zvaničnom". Pet meseci kasnije, pak, već su obeležavali i godišnjicu ljubavi, a evo šta sva krasi izabranika ove lepotice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila mendes (@camimendes)

 

Rudi, koji će krajem ovog februara proslaviti svoj 32. rođendan, najpre se proslavio komičnim klipovima na Vajnu 2013. Potom, prešao je na Jutjub, gde je i te kako ispunjavao sva očekivanja svojih 7,4 miliona pretplatnika. Odrastao je u Glen Ridžu Nju Džerziju, vrlo je obrazovan, a izvesno vreme živeo je i u Rio de Ženeiru.

Samouki muzičar

Kamila Mendes i Rudi Mankuso, Profimedia
 

Tako, dečko Mendesove pored engleskog, te italijanskog jezika (zbog oca), govori i portugalski.

Muzika mu, takođe, baš ide od ruke - bez ikakve škole je prosvirao je klavir. Jednom prilikom, čak, otvarao je pred koncert Džastina Bibera na njegovoj turneji „Purpose", a van scene, postali su i veoma dobri prijatelji.

Ni moda mu nije promakla!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rudy Mancuso (@rudymancuso)

 

Pored toga, Rudiju i u modi ide; godine 2017. prvi put je prošetao pistom na Nedelji mode u Milanu za „Dolče i Gabanu" (D&G spring 2018).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike