„Stalno menja boju kose, sve sa nje visi, često je ljuta..." Komšiluk o Viktoriji i te kako priča: Evo i šta joj je sa ćerkom!

08.02.2024

22:47

0

Ne viđaju je posebno često i nikome ne otvara vrata

„Stalno menja boju kose, sve sa nje visi, često je ljuta..." Komšiluk o Viktoriji i te kako priča: Evo i šta joj je sa ćerkom!
Snežana Mišković Viktorija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Mišković, koja se proslavila kao Viktorija, poslednjih godina povukla se iz javnog života. Malo pre toga, publika je bila u prilici da je prati u „Zadruzi", a sada - jedna od pevačica koja je obeležila zlatno vreme domaćeg roka živi mirnim životom u centru Beograda sa svojom ćerkom.

I njene komšije ne viđaju je često.

- Da, da, tu je Viktorija, u našoj zgradi, sa ćerkom živi, ali neće vam ona otvoriti vrata - prokomentarisala je u hodu jedna komšinica za domaće medije koji su joj otišli u posetu, dok je komšija kazao:

- Mesec dana je nisam video, ne izlazi iz kuće. Juče sam razmišljao o njoj, ali ona nikome ne otvara vrata.

Snežana Mišković Viktorija, Antonio Ahel/ATAimages
 

Kada je i vidi, naglašava, često je u kakvim ogrtačima ili maramama.

- Šta znam, možda bi vama otvorila vrata; ona stalno menja boju kose, vezuje čak i neke marame. Prilično, onako, zapušteno izgleda, ružno je grupa reč, (za) to što nosi na sebi. To što nosi na sebi uvek visi, uvek su to neki ogrtači ili marame. Ali, sigurno bi je prepoznali, dobro, malo su je i godine promenile, ostarila je - tvrdi za „Blic" on, a potom se komšija nadovezao i na priču kako se u poslednje vreme Viktorija baš povukla iz „života pod reflektorima".

- Terao sam je par puta, „Daj, 'ajde, bre, pokreni se", čak je dolazio i onaj producent, Kul end d geng, ali nije ništa uradila. Sad sam joj rekao uđi u „Elitu", zaradi neku kintu, pravi se luda, pevaj. Radi bilo šta kako bi uzela lovu, pošto ona nema lovu, skupe su pesme, to se plaća, cajke su preuzele primat, a njoj treba dosta kako bi otišla i snimila neku reklamu - naglašava izvesni Petar, koji dodaje da je tragedija uticala na nju.

- Nekad bude ljuta, nekad bude prijatna i majka joj je umrla nedavno, pre šest meseci, tad sam je viđao išla je svaki dan u bolnicu, obilazila je - nabrajao je on.

Snežana Mišković Viktorija. ATAImages/Antonio Ahel
 

Nekadašnja rokerka, podsetimo, živi sa ćerkom Tarom Milenković, ali komšiluk ni nju izvesno vreme nije spazio.

- Ćerku isto nisam viđao, ona je razvedena, pa ćerka ide ponekad kod oca, sad je možda otišla na duže. Pored ćerke, imala i jednog prijatelja iz Splita, tu je dolazio - tvrdi, pa nastavlja:

- Čudi me da ne izlazi, ako ćerka nije tu, treba da spremi neku hranu, mada možda je i tu ćerka, ali izlazi noću; ima onu tu jednu drugaricu sa kojom se druži. Sedele su tu uvek u ulazu, možda i nisu imale neku kintu da odu negde, a možda i ne izlaze - zaključio je Petar za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike