Željko na ramenima, Krstan u kolicima: Veljko Ražnatović podelio prelepu zajedničku sliku sa porodicom (FOTO)

08.02.2024

08:44

0

Porodica mu je na prvom mestu

Željko na ramenima, Krstan u kolicima: Veljko Ražnatović podelio prelepu zajedničku sliku sa porodicom (FOTO)
Bogdana i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/ M.M.

Veljko Ražnatović promenio je život iz korena nakon što je sa suprugom Bogdanom osnovao porodicu. Mladi par čeka trećeg sina, a s obzirom na to da je Bogdana u podmakloj trudnoći, trude se da što više vremena provode na okupu.

Ovog puta je sin Svetlane Cece Ražnatović objavio zajedničku fotografiju njegove porodice, na kojoj on drži na ramenima starijeg Željka, dok je mlađi Krstan spavao u kolicima.

Instagram printscreen/bogdanaraznatoviiic
Veljko i Bogdana Ražnatović sa decom

Podsetimo, Ražnatović je nedavno otkrio da oni većinu vremena provode u Bogdaninom rodnom Titelu gde se sprema za mečeve, a onda se osvrnuo i na njihovu porodicu, te istakao da se nada i jednoj ćerki.

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imama dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova – rekao je on, pa dodao:

-Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca... možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljuboimorno... više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla - rekao je Veljko u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike