Veljko Ražnatović bi danas-sutra voleo da dobije i ćerku! Četvrto dete već je u planu?

04.02.2024

15:10

0

Sinovi su mu, svakako, bili veliki san

Veljko Ražnatović bi danas-sutra voleo da dobije i ćerku! Četvrto dete već je u planu?
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veljko Ražnatović, bokser i sin pevačice Cece Ražnatović, uskoro će se treći put ostvarili u ulozi oca. Međutim, on i njegova supruga Bogdana, izgleda, ne planiraju tu i da stanu.

Ukoliko danas-sutra dobiju i četvrto dete, on bi takođe voleo da to bude jedna devojčica.

- Maštao sam oduvek da imam dva sina... Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - otvorio je dušu on u „Premijeri - Vikend specijalu", gde je još jednom naglasio kako je porodici i poslu maksimalno posvećen, te da ga izlasci kao i grad uopšte više ne zanimaju.

Veljko Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem. Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks. Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas, koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koje sada nemam. Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš - kazao je Ražnatović, pa zaključio rečima:

- Voleo bih da svojim primerom, kada se otvarim kako želim, da nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu. Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim... Što sam privržen porodici, sportu... - objasnio je, uz to da uz razne vrste muzike trenira, od crkvene do moderne, ali da „patriotska u njemu budi ono najbolje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike