Dea Đurđević presrećna posle 22. operacije: Napokon ću sebi moći da vežem kosu! Otkrila i čega se najviše plašila

11.02.2023

08:33

1

Operisana je u sredu, a već u petak bila na poslu

Dea Đurđević presrećna posle 22. operacije: Napokon ću sebi moći da vežem kosu! Otkrila i čega se najviše plašila
Dea Đurđević - Copyright PVJ/ATAImages

Voditeljka Dea Đurđević je protekle srede išla na 22. operaciju ruke, a već dva dana kasnije pojavila se u jutarnjem programu Pinka i radila punih pet sat!

Kako je istakla, ona će uskoro skinuti ortopedsko pomagalo koje je nosila dugo, što će joj umnogome pomoći, kako fizički, tako i psihički.

- Jedva čekam da sama sebi vežem kosu, pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru. Operisana sam u sredu, a u petak sam vodila jutarnji program - kaže Dea i dodaje:

Instagram printscreen/deadjurdjevic_official
Dea Đurđević

- Nadam se da je ovo bila poslednja operacija. Doktor Marko Bumbaširević mi je rekonstruisao šaku, koju ću napokon moći normalno da pomeram. Konačno ću moći sama da vežem kosu. Jedva čekam! To mi je dosad radio Mladen. Naučio je da mi napravi visoku i nisku punđu, ali više neće morati.

Dea dalje navodi da joj nimalo nije bilo svejedno da ponovo legne na operacioni sto.

- Psihički nisam bila spremna za novu intervenciju. Odlazak u bolnicu mi je vraćao slike na 7. februar, kada sam doživela saobraćajku. Ali doktor je uspeo da me ubedi da će se sve dobro završiti. I zaista je sve ispalo kako treba. Pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru, nemoćna da ustanem i govorim. Ali nije bilo tako. Ležala sam jedan dan u bolnici - kaže voditeljka.

Printscreen „Sceniranje" Kurir TV
Dea Đurđević

Voditeljka se vratila kući iz bolnice u četvrak uveče, a već u petak je bila na svom radnom mestu.

- Nerviraju me bolovi, ali mi rad pomaže da ne mislim o tome. Pitala sam doktora da li da se odmah vratim na posao, rekao mi je da radim onako kako se osećam - kaže ona za Informeri i zaključuje:

- Mladen, mama i baka nisu bili za to, ali ih nisam poslušala. Očigledno sam u isto vreme i hrabra i luda. Dovezla sam se sama na posao, a tako sam se i vratila kući zato što sebi stalno govorim: "Idemo dalje." Naredne dve godine ću ići na terapije. Biće bolne, ali ću preživeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike