Dragana Mirković iskreno o naslednicima: Imam 56 godina, spremna sam da budem baka!

07.02.2024

08:56

0

Ne želi da im se meša u izbor

Dragana Mirković iskreno o naslednicima: Imam 56 godina, spremna sam da budem baka!
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/M. M.

Dragana Mirković često ističe koliko je srećna zbog toga u kakve su ljude izrasla njena deca, kao i da ne mora da brine za njihovu budućnost jer su oboje pokazali želju za radom iako su vrlo mladi.

Međutim, pevačica ne smatra da im je još uvek vreme za zasnivanje porodice. Naime, ona je dobila pitanje „da li je spremna da bude baka“, te objasnila da se ovoj ulozi raduje, ali kada za to dođe vreme.

- Jaoj, da ti kažem, spremna sam, ali deca nisu. Još su mladi. Imam 56 godina. Sin mi ima 23 godine, znači nije spreman, a ćerka 21 godinu, ona tek nije spremna - otkrila je pevačica u emisiji „Amidži šou“.

Printscreen RTV Pink
 

Iako ni Marko ni Manuela svoje partnere ne prikazuju na društvenim mrežama, pojavile su se spekulacije da su mlađe pevačice zaintresovane za Draganinog sina.

- Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba - rekla je pevačica, pa dodala da Marko ima novu devojku:

- Još je nisam upoznala jer je to nova devojka. On voli sam da proceni, pa da upozna sa porodicom. U februaru puni tek 23 godine, a jako je ozbiljan, stabilan mlad čovek. U njegov izbor jako verujem i nikad ne bih posumnjala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike