Naš pevač nije dozvolio ćerki da krene njegovim putem, bio grub prema njoj: "Nemaš pojma da pevaš, ne trudi se!"

06.02.2024

19:41

0

Nije zadovoljan kako to zvuči kada ona uzme mikrofon

Naš pevač nije dozvolio ćerki da krene njegovim putem, bio grub prema njoj: "Nemaš pojma da pevaš, ne trudi se!"
Šeki Turković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Šeki Turković, poznati narodni pevač, nije nikada eksponirao svoju porodicu, pa mnogi i ne znaju kako mu izgledaju supruga i ćerka. 

On je nedavno otvoreno govorio o porodici i istakao da je njegova supruga izvela ćerku na pravi put, ali je posebno ponosan na unuke koji žive u Nemačkoj.

A.A./ATAImages
Šeki Turković

- Moja supruga Emina je zaslužna za to što je moju ćerku izvela na pravi put. Ćerka je sada udata, živi u Nemačkoj, imam unuka koji ima 18 godina i unuku od 13 godina, zaista sam ponosan na njih – rekao je on.

Iako njegova ćerka voli da peva, Šeki kaže da nije zadovoljan kako njen glas zvuči, pa je svojoj nasledici savetovao da samo pevuši za svoju dušu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Šeki Turković

- Ćerka voli da peva i često sa njenim koleginicama tamo organizuju neke žurke u Nemačkoj, ona kada uzme mikrofon, ne može niko da ga otme. Ali ja nisam zadovoljan sa njenim pevanjem, da budem iskren. Ja nisam od tih roditelja, rekao sam mojoj ćerki iskreno: "Sine, nemaš pojma da pevaš, molim te nemoj da se trudiš". Ovako za svoju dušu može da peva, ali nije talentovana na tatu – zaključio je pevač.

(Grand Online)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike