Opra Vinfri nikad mršavija! Prozivali su je da pije lekove da se reši viška kilograma, ona besna: Znala sam da moram da patim

05.02.2024

17:53

0

Jedni je hvale, drugi kude

Opra Vinfri nikad mršavija! Prozivali su je da pije lekove da se reši viška kilograma, ona besna: Znala sam da moram da patim
Opra Vinfri - Copyright Profimedia

Opra Vinfri, koja je pre nekoliko dana napunila 70 godina, prema komentarima mnogih, nikad bolje nije izgledala.

Ona je dugo godina vodila borbu sa viškom kilograma, a u poslednje vreme je mršavija nego ikada, pa ima onih koji su komentarisali da je koristila lekove, poput Ozempika, da bi smršala. 

Profimedia
Opra Vinfri

- Ne znam da li postoji još jedna javna osoba čija je borba sa težinom toliko iskorišćena kao moja. Jedna od stvari zbog kojih sam se toliko stidela, pa čak i kad sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, u isto vreme sam prolazila kroz operaciju kolena i razmišljala - moram ovo da učinim sama jer ako uzmem te lekove, to će biti lakši izlaz iz svega - ispričala je poznata voditeljka jednom prilikom, pa dodala:

- Postoji deo mene koji oseća da to moram da učinim na teži način, da moram da nastavim da se penjem po planinama, moram da nastavim da patim i moram to da uradim tako jer ću inače nekako prevariti samu sebe.

Opra je rekla i da je svesna razlike u tome kako se prema njoj postupa, s obzirom na to da je ceo život vodila borbu s kilogramima.

Profimedia
Opra Vinfri

 

- Ovo je svet koji je zauvek posramio ljude zbog prekomerne težine i svi mi koji smo ga proživeli znamo da vas ljudi jednostavno tretiraju drugačije, jednostavno to tako rade. A ja sam Opra Vinfri i znam sve što dolazi s tim i drugačije me tretiraju - rekla je ona.

Prethodne večeri se voditeljka pojavila na dodeli "Gremi" nagrada, a u crnoj haljini je njena nova figura došla do izražaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike