Selin Dion prvi put u javnosti posle duge pauze! Uručila mlađoj koleginici prestižnu nagradu, a ovako su onda i proslavile uspeh (FOTO)

05.02.2024

17:05

0

O ovome će se još dugo pričati

Selin Dion prvi put u javnosti posle duge pauze! Uručila mlađoj koleginici prestižnu nagradu, a ovako su onda i proslavile uspeh (FOTO)
Selin Dion - Copyright Profimedia

Selin Dion, na veliko zadovoljstvo brojnih kolega i fanova, pojavila se na dodeli nagrada Gremi u Areni „Crypto.com" u Los Anđelesu, ne bi li uručila poslednju nagradu te večeri - Tejlor Svift, za njen projekat iz 2022. godine, „Midnights". Za ovu priliku pevačica je odabrala „Valentino Haute Couture" nežno roze haljinu i kaput boje senfa, a izašavši na scenu izjavila je:

- Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to i mislim - prisećajući se kako joj je ova nagrada bila uručena pre 27 godina od strane Dajane Ros i Stinga.

Selin se, podsetimo, povukla iz javnog života pošto je saopštila fanovima 2022. putem društvenih mreža da ima sindrom ukočene osobe (SPS) i da daje sve od sebe da se vrati na noge.

Uručivši Tejlor nagradu, njih dve su u bekstejdžu i proslavile ovaj uspeh tako što su se zagrlile, prenose tamošnji mediji, u jeku navoda s mreža da je Sviftova Selin „izignorisala čim se dočepala vredne statuice". Daleko od znatiželjnih pogleda, pak, delovale su vrlo zadovoljno u društvu jedna druge.

Osmehe s lica nisu skidale.

Tejlor Svift, Profimedia
 

- Volela bih da vam kažem da mi je ovo najbolji trenutak u životu, ali jednako sam srećna i kad završim pesmu, snimim spot, na probama s mojim plesačima ili bendom, kad se spremam za šou u Tokiju. Za mene, posao je nagrada. Sve što želim je da nastavim ovime da se bavim. Mnogo volim sve ovo. Čini me tako srećnom. Oduševljena sam što ovo čini srećnim i one koji su izglasali ovu nagradu. Tako da, hvala vam na prilici - govorila je Tejlor, pošto joj je bio uručen Gremi.

Mlada pevačica ušla je u istoriju prethodne noći - osvojivši ovu nagradu četiri puta u kategoriji za najbolji album.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike