Verica Rakočević pokazala dnevni boravak! Veljko joj poklonio nešto posebno (FOTO)

05.02.2024

13:07

0

Priča o njihovoj svadbi je kao iz filma

Verica Rakočević pokazala dnevni boravak! Veljko joj poklonio nešto posebno (FOTO)
Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Verica Rakočević uživa u braku sa 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem, koji ju je iznenadio jednim poklonom, što je ona predstavila na društvenim mrežama.

Modna kreatorka pokazala je kako im u kući izgleda dnevni boravak, koji je urađen po feng šuiju, a do zida se prostire veliki balon u obliku srca. Uz reči pisca Čarlsa Bukovskog, spomenula je i Veljka.

- Neki ljudi ne polude. Mora da vode užasne živote - napisala je Rakočevićeva na Instagramu, pa nema sumnje da je oduševljena muževljevim poklonom.

Printscreen/Instagram/verica.rakocevic
 

 

Ljubavni život Vejka i Verice privlači medijsku pažnju, a nedavno je modna dizajnerka istakla kako je njihovo venčanje bilo skromno, te da nisu marili za skupocene detalje, niti hranu.

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - ispričala je Verica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike