"Kako možeš sa babom?" Veljko pokazao kako Verica Rakočević izgleda u bikiniju u 76. godini i obratio se hejterima (FOTO)

30.07.2023

12:22

0

Pokazala trbušnjake, struk i bujne grudi

"Kako možeš sa babom?" Veljko pokazao kako Verica Rakočević izgleda u bikiniju u 76. godini i obratio se hejterima (FOTO)
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević - Copyright Instagram printscreen/kuzmancevicv

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen izabranik Veljko Kuzmančević, važe za jedan od najskladnijih, ali i najintrigantnijih parova na javnoj sceni, zbog razlike u godinama, koja im ne predstavlja ni najmanji problem da sačuvaju ljubav.

Razlika u godinama između Veljka i Verice je punih 35 godina, a Kuzmančević je sada priznao da često dobija kritike na račun njihovog odnosa, upravo na račun godina. U inboksu mu se neretko nađu poruke poput "kako možeš sa babom", našta je on sada odlučio javno da odgovori i postavi ih na svoje mesto.

Naime, Veljko je objavio Veričinu fotografiju, koja u 76. godini pozira na plaži u bikiniju. Pohvalio je njenu besprekornu figuru koja odoleva godinama, pa poslao jasnu poruku svim hejterima.

- Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke ’Kako možeš sa babom?’ Evo, mučim se. Inače, pod vodom je još bolje - napisao je Veljko u opisu fotografije na kojoj je Verica u kupaćem i izgleda nestvarno dobro.

Kreatorka u osmoj deceniji izgleda kao avion. Trbušnjaci, uzak struk i bujne grudi, su samo neki od atributa kojima Rakočevićeva raspolaže, a povodom proslave 75. rođendana, otkrila je kako joj polazi za rukom da održava mladalački izgled.

Instagram printscreen/verica.rakocevic
Verica Rakočević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike