Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević slave deset godina braka: Ovako je izgledalo venčanje modne dizajnerke sa 35 godina mlađim suprugom

02.10.2023

13:33

0

Autor: M. J.

Ovako je sve počelo

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević slave deset godina braka: Ovako je izgledalo venčanje modne dizajnerke sa 35 godina mlađim suprugom
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Modna dizajnerka Verica Rakočević slavi deceniju skladnog braka sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem. 

Njihov brak je od samog početka privlačio mnogo pažnje zbog toga što je Verica od njega starija čak 35 godina. 

I samo venčanje bilo je po mnogo čemu drugačije, te su odlučili da za razliku od većine parova, proslavu ne organizuju za vikend već u četvrtak.

- Moja majka je šila i od nje sam čula da ne valja praviti sopstvenu venčanicu. Kasnije sam saznala i za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitav život - istakla je Verica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Posle brojnih ljubavnih brodoloma, Verica je sreću pronašla pored znatno mlađeg supruga, a na negativne komentare se nije obazirala.

- Na moju sreću, možda i nesreću, nemam dodir sa godinama. Niti ih brojim, niti o njima razmišljam, možda baš zbog snage i energije koju imam. S tim u vezi, bilo mi je sasvim prihvatljivo da obučem divnu mini haljinu Vivijen Vestvud u kombinaciji sa crnim čizmama. Taj dan pamtim kao jedan od najsrećnijih u mom životu, pored trenutaka kada su se rađala moja deca - ispričala je dizajnerka za Hello.

Tokom razgovora za pomenuti magazin otkrili su i koju pesmu su izabrali za prvi ples.m

- "Da li znaš da te volim", Dado Topić. To je pesma uz koju su mnogi ljubavisali i venčavali se - izjavio je Kuzmančević.

Venčanje je bilo klasično, bez veće pompe, a okupili su najbliže prijatelje i rodbinu. 

Instagram printscreen/kuzmancevicv
 

 

- Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević. Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca. Gostima smo poslužili ćevape i krempite - kazala je Verica.

Jedno drugome su imali šta da požele za desetogodišnjicu.  

- Poželela sam mu da u godinama koje dolaze bude srećan koliko je bio do sada. Takođe sam mu poželela da ostane ovakav kakav je poslednjih mesec dana, odnosno da nastavi da razvija svoje profesionalne kvalitete kako samo on zna i ume - rekla je Verica, a Veljko se nadovezao:

- Ja sam gospođi poželeo da konačno malo uspori jer je ovih deset godina bio ‘pun gas’. Nadam se da će početi malo više da "kulira".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike