Maja Berović prokomentarisala reakciju Mire Škorić na njen duet sa Cecom: Da sam na njenom mestu, poslala bih šampanjac i bombonjeru

14.01.2024

22:53

0

Nije očekivala da će se sve tako izdešavati

Maja Berović prokomentarisala reakciju Mire Škorić na njen duet sa Cecom: Da sam na njenom mestu, poslala bih šampanjac i bombonjeru
Maja Berović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Maja Berović i Ceca Ražnatović nedavno su predstavile novu verziju duetske pesme "Ne računaj na mene". U originalu, ovu numeru su izvele Ceca i Mira Škorić, a oko cele priče podigla se velika prašina.

Maja Berović otkriva sada da nije imala reakciju na objavu Mire Škorić, te da bi ona drugačije odregovala da se našla na mestu svoje koleginice.

A.A./ATA Images
Maja Berović

- Pa nisam uopšte reagovala. Moram da kažem da nju jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona i ja i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. "Sto dinara" ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru - kaže Maja, te otkriva da to ipak nije očekivala od Mire:

ATAImages/Antonio Ahel
Mira Škorić

- Ma nisam očekivala ali mi je žao što je to nekako tako shvaćeno. Ja zaista to ne volim, ja nikad nisam bila osoba koja voli te medijske ratove i da sam htela da idem tim putem ja bih išla ali se tim stvarima nisam bavila nikad ni kada mi je možda tako nešto i trebalo a sada pogotovo ne.

Kako kaže, videla je i da je Mira objavila svoju verziju pesme na Jutjub.

- Jesam, pa mislim, naravno da sam ispratila, čovek kad se bavi ovim poslom sve vidi, pa to je skroz okej - zaključila je Maja.

(Telegraf)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike