"Izvukli su me sa predavanja da pevam Titu"! Suzana Mančić tada nije ni slutila da se njemu bliži kraj života: Kolena su mi se tresla

02.02.2024

19:41

0

Od svih se skrivalo da je on teško bolestan

"Izvukli su me sa predavanja da pevam Titu"! Suzana Mančić tada nije ni slutila da se njemu bliži kraj života: Kolena su mi se tresla
Josip Broz Tito i Suzana Mančić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/AP Photo

Suzana Mančić je poznata voditeljka, ali je pored toga gradila karijeru i kao pevačica. Tako je, davnih dana, pevala čak i Josipu Brozu Titu.

Kako je Suzana ispričala jednom prilikom, kada je nastupala pred njim, tada nije mogla ni da nasluti da je to bila poslednja godina njegovog života.

Profimedia
Josip Broz Tito

- Bilo je uzbudljivo. To je bila poslednja godina njegovog života, naravno krilo se da je bio bolestan, mi to tada nismo znali. Mene su izvukli iz Teatra pet, pravnog fakulteta i onako kao u filmovima pitali me da pođem sa njima i da idem da pevam Titu. Rekla sam da mi treba vremena da se spakujem, a oni su rekli da su to već rešili kod mame - otkrila je Suzana. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Mančić

Situacija, ipak, nije bila idealna, a i sama voditeljka je priznala da je sve bilo veoma stresno.

- Bukvalno su me izvukli sa predavanja i otišli smo na Taru u hotel Omorika. Tu je bila policija, UDB-a, vojska, veliki stres se osećao u vazduhu. Ja nisam tremaroš, ali kada sam izašla meni su se kolena tresla. Pevala sam u maturskoj haljini, Tito je bio neraspoložen, njegove pudlice su lajale, pa sam jedva čekala da završim - zaključila je Suzana. 

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike