Fotografija stara više od dve decenije! Sećate li se Romane Panić sa plavom kosom i muškom frizurom? (FOTO)

07.10.2022

21:40

0

Pevačica se danas farba u nešto tamnije nijanse i pustila je kosu

Fotografija stara više od dve decenije! Sećate li se Romane Panić sa plavom kosom i muškom frizurom? (FOTO)
Romana Panić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nije nepoznanica da su naše estradne zvezde na početku karijere izgledale potpuno drugačije nego danas. Estetske korekcije, frizeri, mejkap, filteri, Face app učinili su svoje, te javne ličnosti danas izgledaju barem po 10 godina mlađe. 

Jedna od pevačica koja pripada tom nizu jeste i Romana Panić, koja je pre 23 godine imala mušku frizuru i farbala se u plavo. Vremenom je isprobavala nešto tamnije nijanse, a već duži niz godina je brineta i ima kosu do ramena.

 

Podsetimo, Romana je bila u središtu pažnje javnosti kada se saznalo da je, sa svojim partnerom, uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata. 

Ona je kaznu odležala, a potom se vratila u Srbiju i održala konferenciju za medije na kojoj je ispričala sve o čemu je javnost spekulisala. Priznala je da se kaje zbog nepromišljenih poteza, pa se povukla u ilegalu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

 

Ranije je pričala da radi na novim pesmama, ali još uvek nije ušla u studio. 

- Dobro sam, borba je ove godine jako čudna, konfuzna. Sve što se isplanira, ispomera se. U principu, bila sam u potrazi za pesmama, još od marta-aprila. Desile su se neke pesme, međutim, nisam ušla u studio. Ima nekih stvari, sa nekim autorima iz Hrvatske, sa našima. Biće svega! - kazala je ona tada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike