"Sa Fotosom su bile najluksuznije večere i najluđi provodi": Godinama se družio sa Romanom Panić, a onda su se zbog ovoga posvađali

17.11.2023

16:03

0

Već nekoliko godina nisu u kontaktu

"Sa Fotosom su bile najluksuznije večere i najluđi provodi": Godinama se družio sa Romanom Panić, a onda su se zbog ovoga posvađali
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Voditelj Siniša Medić godinama je bio blizak prijatelj sa pevačicom Romanom Panić. Međutim, njih je sudbina razdvojila, a na to su uticali i neki Romanini postupci koji se voditelju nisu dopali. 

Naime, on je bio i jedan od svedoka njene ljubavi sa grčkim advokatom Fotosom.

- To je bila ogromna ljubav, toliko turbulentna da nije mogla opstati. Kada god je Fotos dolazio u Beograd, to su bile najluksuznije večere i ludi provodi. Uvek mi je obezbedio privatnog vozača i uvek mi stavljao u džep pozamašnu količinu para i govorio „Hvala ti što si uz moju Romanu“ – istakao je voditelj za Grand. 

ATAImages/ A.A.
 

Poznato je da je Romana pre nekoliko godina privedena zbog obijanja bankomata u Australiji, a nakon čega su joj brojni prijatelji okrenuli leđa. 

Siniša nije želeo da bude jedan od njih, te joj je javno uputio podršku.

- Romanina priča koja se dešava u Australiji i njeno hapšenje mene je toliko šokiralo i toliko sam bio tužan danima da to ne mogu ni da vam opišem. Bio sam nemoćan da pomognem ali sam je javno podržao i rekao svim medijima da se svojih prijatelja nikada ne odričem i kada je najgore – počeo je Siniša i nastavio:

– Nismo bili u kontaktu ali desilo se čudo. Moja rođena sestra mi je javila da se porodila i da je na svet donela sina Aleksu, odmah nakon toga mi zvoni telefon i Romana me zove. Ja joj u tom trenutku kažem da sam postao ujak i da se beba zove Aleksa kao i njen sestrić. Bila je srećna i u tom razgovoru se dogovaramo kako će biti organizovati njen dolazak u Beograd, odnos sa medijima i ona se oko svega složila.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Međutim, nepoštovanje nekih dogovora Sinišu je veoma pogodilo i nakon toga su prekinuli svaki kontakt.

- Ona stiže u Srbiju i sve se dešava drugačije od dogovora. Prvo je trebalo da ode za Banja Luku, a kasnije da organizujemo press konferenciju i tako sam i rekao kolegama novinarima. Međutim, ona čim je sletela u Srbiju, otišla je u neki kafić i kako je zvao koji novinar, tako bi davala intervjue. Tako me je pozvalo nekoliko kolega i reklo da sam ih slagao – priseća se Medić i nastavlja:

– Bio sam u šoku, jer sam ja veliki profesionalac i kako kažem i dogovorimo se, tako i bude. Tog trenutka prekidam komunikaciju sa njom, a ona ubrzo posle toga organizuje press konferenciju sa drugom ekipom, ali ok…

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Iako su ga neki njeni postupci razočarali, trudi se da pamti samo lepe trenutke koje je proveo sa njom.

– Romana je u mom srcu i ono što smo zajedno proživeli ostaće zauvek tajna, ali istina ja da nismo u kontaktu tri godine. Ja pamtim naše lepe trenutke, putovanja, naše suze i želim joj dobru pesmu i povratak na estradu jer ona je vrhunski vokal. A što se tiče nas, vidi se da svako može bez svakog - zaključio je voditelj za pomenuti medij. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike