Romana Panić priznala: Prvi Beograđanin u mom životu skupo me je koštao

14.12.2020

21:46 >> 08:50

0

Autor: Z. T.

Pevačica je otkrila detalje o svojoj simpatiji, kao i da nema sreće u ljubavi

Romana Panić priznala: Prvi Beograđanin u mom životu skupo me je koštao
Copyright Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Romana Panić, gostujući u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, progovorila je o hapšenju i zatvorskim danima u Australiji, o tome koji joj je muškarac “došao glave” i da li želi da postane majka, kao i o bolesti koja joj je dijagnostikovana kada je imala samo 15 godina.

– To je bio peh, htela sam da napravim pres-konfernciju, teško je odbraniti se od pisanih medija. Pratili su me, borila sam se sa fotografima, motrili su na svaki moj korak. Bila je to bombastična priča – priznala je pevačica.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Desilo se što se desilo, takvi su zakoni u toj zemlji. Zbog novinara se ne kajem, ali žao mi je zbog moje publike – dodala je ona.

Romana je zatim rekla da nije imala sreće u ljubavi, ali i da joj je velika želja da postane majka.

– To želim i danas, zato sam se povukla pre tri godine sa javne scene, i od toga i dalje ne odustajem. Nisam samotnjak, nisam život dala karijeri… Postoji nada, i ona poslednja umire. Razmišljala sam i o usvajanju deteta. To nije lak potez, ali je velika stvar da učiniš nešto tako plemenito – otkrila je ona.

Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Panićeva se osvrnula i na zatvorske dane u Australiji.

– Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je rešeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu skupo me je koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moje knjige na engleskom, ako me puste tamo – rekla je Romana smejući se.

Pevačica je otkrila da se od svoje 15. godine bori sa dijabetesom, ali to nije prihvatila kao bolest.

– Ja nemam nijedan problem, taj dijabetes nije uticao ni na šta. Moji doktori su zadivljeni, sa tim se nosim. Želja mi je da dam mladima podršku i podelim svoja iskustva, da im dam savete kako da žive punim plućima – zaključila je ona.

PROČITAJTE I:

Milica Dabović: Bivši mi je ukrao detetova kolica da bi ih prodao za 500 evra

Nataša Bekvalac o svom prvom braku: Meni i Danilu nije išlo, sada imamo strogo “poslovan” odnos

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike