"Moram da popijem kad sednem u avion!" Nada Topčagić opisala šokantne situacije na letovima

30.01.2024

12:22

0

Pevačici je najgore kada ne leti kraj nekog poznatog

"Moram da popijem kad sednem u avion!" Nada Topčagić opisala šokantne situacije na letovima
Copyright Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja

Nada Topčagić isticala je kako ima veliki strah od letenja, i teško je da ga prevaziđe, uprkos tome što decenijama mora zbog posla da leti avionom.

Pevačica je opisala jednu situaciju u kojoj se našla pre izvesnog vremena.

- Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege, pa svi zajedno letimo, ali se dešavalo da letim sama iz Beča za Tirol, ja sama u avionu, a imalo je samo sedam putnika. Dogodile su se turbulencije, a ja sam počela tako da urlam da su stjuardese prišle do mene, a okolo sve stranci - ispričala je Nada, pa otkrila kako je bila "zaglavljena" u Italiji jednom prilikom jer je propustila let.

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

 

- Najgore mi je kada sama letim, ti gejtovi, let kasni, a ti treba da presedneš negde, ja tu ne mogu da se snađem. Od straha ne znam gde se nalazim i tako sam jednom doživela da mi je avion odleteo, pa sam pet dana ostala u Milanu - šokiarla je Nada, koja uvek posegne za čašicom kada krene da leti.

- Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion, inače nema šanse da krenem. Kada bi sela trezna u avion, bilo bi svašta - ispričala je Topčagićeva u emisiji Bez filtera sa Sarom Miom.

Nada je ranije govorila šta joj se dogodilo kada su sa njom u avionu bili Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike