Nada Topčagić jurila muža ašovom da ga ubije! Evo kakav odnos im je bio posle skandala

03.12.2023

20:41

0

Obožava supruga, ali jednom je u njoj proključao bes

Nada Topčagić jurila muža ašovom da ga ubije! Evo kakav odnos im je bio posle skandala
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nada Topčagić šokirala je pričom da je jednom u naltu besa posegnula za ašovom i tako jurila supruga Zlatka Đorđevića, sa kojim je decenijama u srećnom braku.

Pevačica je opisala dramatičnu situaciju koja je mogla kobno da se završi.

- U Banovcima, gde imamo vikendicu, zasadila sam šljivu, ali se Zlatko iznervirao što nije bila u vrsti sa ostalim voćem i iščupao je. Tako smo nekoliko dana, ja sadila, a on vadio sadnicu iz zemlje, dok mi nije pao mrak na oči - započela je Nada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

 

- Komšije su nas gledale kao ludake. Kada sam videla da je šljiva ponovo iščupana, dohvatila sam ašov, kojim sam riljala, i uz salvu psovki krenula ka njemu. Bežao je jer je video da sam neuračunljiva u tom trenutku. Danas bi mi bilo žao da sam ga stigla i ubila. Sreća da je ućutao i sabrao se, jer ja ne bih odustala - izjavila je Topčagićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Djordjevic (@zlaki56)

 

Ona je, na neki način, glavna u njihovom odnosu.

- To nas je ojačalo kao par, jer smo dugo razgovarali posle čitave halabuke i tako upoznali međusobne temperamente. A ta šljiva i danas postoji, jedina je van vrste i rađa plodove tek s vremena na vreme. Nije lako očuvati brak, naročito što sam ovako žestoka i eksplozivna. U svakom braku neko mora da pali, a neko da gasi vatru. U mom sam ja piroman - istakla je Nada ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike