"Ne spavam, za mene nema noći i dana": Danica Crnogorčević objasnila kako izgleda jedan dan majke četvoro dece

04.01.2024

17:31

0

Uspešno usklađuje privatne i poslovne obaveze

"Ne spavam, za mene nema noći i dana": Danica Crnogorčević objasnila kako izgleda jedan dan majke četvoro dece
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica duhovne muzike, Danica Crnogorčević ove godine je dobila četvrto dete, a njena velika porodica joj je najveća podrška. 

– Sve što stvaramo, sve pesme nastaju baš u krugu porodice. Pošto nas ima baš dosta, nas sad već šestoro, to je sasvim dovoljno za najveću podršku. Ali pored toga, imamo i širu porodicu, naše kumove, prijatelje, koji su nam takođe velika podrška – rekla je Danica. 

Velika porodica iziskuje mnogo vremena i obaveza, ali Danica i njen suprug Ivan uspešno uspevaju da usaglase privatan i poslovni život. 

ZIPA PHOTO/ATAImages/Borislav Ždrinja
 

– Iskreno, ovo ne doživljavam kao neku karijeru i nisam počela ovim da se bavim da bih ostvarila karijeru, već svoje pevanje doživljavam kao svojevrsnu misiju da na pravi način predstavim prave hrišćanske tradicionalne vrednosti, kao i kulturu i umetnost našeg naroda. Svakako suprug i ja imamo dobru organizaciju, ali u svemu tome mi imamo i prioritete, a to su naša deca i celokupna porodica, onda dolazi njegova služba i uklapamo u sve to poneki koncert, nastup…

Pevačica je objasnila i kako izgleda jedan običan dan majke četvoro dece. 

– Dan izgleda tako što ne spavam, za mene nema noći i dana (smeh). Meni je sve to isto, pošto je bebica još uvek mala. Trudim se da što više budem nasmejana zbog svoje dece i supruga, da nervozu zbog manjka sna ne širim oko sebe. Kad svane jutro, ulazim u kuhinju, spremam šta treba za taj dan, doručak, ručak, užine. Sve ono što svaku ženu čeka od posla u kući, čeka i mene. I kad se vratim s nekog većeg koncerta, moj dan je isti, nema nikakve razlike. Čak se nekad desi da ne mogu da ispratim kako je bilo na koncertu i da ispratim objave, niti da sumiram utiske. Nekako svi zajedno uživamo u tome i bitno je da tu svoju energiju čuvamo i štedimo za ono što nam je prioritet, da deca ne osete nedostatak pažnje – ispričala je Danica.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Najbitniji san je ispunila, ali pred njom su još neke bitne ambicije. 

– Možda bih volela malo više da putujem, obiđem neke velike svetinje, poput Jerusalima. I Gruziju bih jako volela da vidim. Eto, možda to. A moj najveći san je već ostvaren, a to su moj muž i zdrava deca! – zaključila je pevačica za Informer

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike