Breskvicu prozivaju da je gurnula fana sa bine - nije mogla a da se ne oglasi! Evo šta se desilo (FOTO/VIDEO)

01.09.2023

11:15

0

Pevačica naglašava da nepoznata devojka, s kojom se i fotografisala, nije povređena

Breskvicu prozivaju da je gurnula fana sa bine - nije mogla a da se ne oglasi! Evo šta se desilo (FOTO/VIDEO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/David Matana Micović

Anđela Ignjatović Breskvica našla se na meti posle nedavno održanog nastupa jer je navodno najpre pozvala nepoznatu devojku iz publike na binu, pa ju je onda i gurnula nazad.

Drama se, naime, brzo našla na društvenim mrežama i mnogi su uperili prstom u nju, čudeći se „šta joj znači takav potez". Tim povodom, Breskvica je na Instagramu ostavila opširnu poruku.

Istakla je i kako je u jeku skandala pomenuta obožavateljka „na njenoj strani", jer se, kako je navela, ona oglasila na TikToku pa ispričala i sama šta se dogodilo.

- ...Devojka me je molila da se slikamo, jer je morala da ide. Naravno da sam rekla da možemo, ali sam planirala da čučnem i da se slikam kao sa svima, jer je bina prilično visoka. Ona je bila mnogo srećna i krenula je da se penje. Uhvatila se za stalak i počela da pada. Ja nisam mogla da zaustavim to - napisala je pevačica, pa zaključila rečima:

 

 

- Obezbeđenje ju je uhvatilo i podiglo na binu, ja sam prekinula nastup da vidim da li je sve u redu i, onda smo se na bini slikale i dobila je ogroman aplauz i zagrljaj od mene.

- Srećna sam jer je dobro i jer se nije povredila - ispisala je Breskvica, vidno potresena akonto šuškanja da je „pokušala da povredi svog fana".

Anđela Ignjatović Breskvica, Instagram screenshot / brrrreskvica
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike