Breskvica otkrila kakvo venčanje želi, a onda i koji biznis će pokrenuti: Sve je na privatnom planu baš kako treba!

17.05.2023

12:16

0

Ona je pričala i o Dragani Mirković, ističući da je divno biće

Breskvica otkrila kakvo venčanje želi, a onda i koji biznis će pokrenuti: Sve je na privatnom planu baš kako treba!
Breskvica - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Anđela Ignjatović Breskvica već dve godine je u vezi sa policajcem Nemanjom Stanisavljevićem, a iako još nije zaprošena, zna kakvo će venčanje organizovati.  

- Sve je na privatnom planu baš kako treba! Nekad u budućnosti bih volela da imam malu svadbu ne volim veliko ništa. Tu bi bio najuži krug bliskih ljudi i niko poznat ne bi pevao.

Youtube printscreen, Paparazzo Lov // DNK
Breskvica sa dečkom

Mlada pevačica, koja se na muzičkoj sceni probila zajedno sa tadašnjim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažem, ima i poslovne planove.

24sedam/Katarina Mihajlović
Mihajlo Veruović Vojaž

- Najviše novca trošim na kola. Želja mi je da pokrenem servis za automobile, ali za sada ne mogu time da se bavim. Plan mi je da to bude neki moj biznis u budućnosti. Svakoj koleginici bi popravila automobil u svom servisu - kaže Breskvica, a onda pomenula baš jednu koju voli - Daru Bubaramu.

- Tu ženu baš gotovim, ona mi je ikona. Zanimljiva mi je i pozitivna. Kada sam videla da postoji majica sa njenim likom odmah sam je poručila i obukla na svom nastupu - ističe ona, prenosi Informer.

Crvenokosa pevačica nedavno je nastupala i sa Lepom Brenom, ali i Draganom Mirković i otkrila šta misli o njima. 

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković

- Imala sam tu čast da sa dve najveće zvezde nastupam i veoma sam ponosna zbog toga. Sa Draganom sam već pevala ranije u Parizu i ta žena je nešto najdivnije na svetu. Toliko divno biće da ne mogu to objasniti. Brenu sam videla sada prvi put u životu kada sam silazila sa bine. Samo sam je gledala presrećna sam bila što delim binu sa njima - istakla je Anđela.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike