Vila Pajkić otkriva: Majka se radovala što je na mene prenela ljubav prema modi i umetnosti

29.03.2021

12:36

0

Ćerka pokojne Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića kaže da ju je odmalena najviše zanimalo crtanje, te objašnjava kako su je roditelji podržali, u želji da

Vila Pajkić otkriva: Majka se radovala što je na mene prenela ljubav prema modi i umetnosti
Copyright Vila Pajkić ATAImages/M. M.

Vila Pajkić, ćerka pokojne Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, ranije nije imala posebnu želju za „druženjem sa medijima”. Iz tog razloga, informacije o najmlađem članu porodice do javnosti su uglavnom stizale posredno, u intervjuima koje su davali njeni roditelji, kao i brat Lav. Međutim nedavno, u razgovoru za „Hello”, otkrila je da je upisala modni dizajn, na fakultetu koji joj je mama pronašla, sa željom da se njena naslednica bavi onime što je čini srećnom.

Pročitajte još:

‒ Za sada mi dobro ide, upisala sam drugu godinu fakulteta. Prezadovoljna sam i profesorima i nastavom, tim pre što učim ono što me zanima. Na prvoj godini smo imali predmete vezane za crtanje i slikanje, dok sada savladavamo osnove krojenja, šivenja i modeling. Naravno, zbog pandemije se mnogo toga odvija onlajn, ali postoje stvari koje se ne mogu raditi od kuće. Na klasi nas je dvanaestoro, pa se organizujemo u manje grupe i tako pohađamo časove ‒ rekla je Vila.

Ona je zatim dodala kako joj je žao što zbog situacije sa koronom njena generacija propušta druženja koja su svakako nezaboravna stavka studentskog života. Ipak, snalaze se i za to – koristeći „Zoom” i ostale aplikacije.

‒ Umetnički sam tip, odmalena me je najviše zanimalo crtanje. Moji roditelji su to rano primetili, bili su svesni da se u većini školskih predmeta neću pronaći. Čekali su da dođe vreme za studije i da napokon počnem da se bavim stvarima koje mi dozvoljavaju da se izrazim onako kako želim. Mama mi je i pronašla fakultet na kom trenutno studiram. Uvek me je podržavala. Savetovala me je da budem svoja i slobodna.

– Htela je da se bavim onim što me čini srećnom, a to što sam izabrala da se bavim dizajnom naročito joj je prijalo. Radovala se što je prenela na mene ljubav za umetnost i modu – otkrila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike