Britni prvi put u javnosti od objavljivanja šok memoara! Nije bila sama: Sve o čoveku od kog se ne odvaja! (FOTO)

21.11.2023

07:45

0

Viđeni su u Zapadnom Holivudu i sa njenim psom

Britni prvi put u javnosti od objavljivanja šok memoara! Nije bila sama: Sve o čoveku od kog se ne odvaja! (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs viđena je prvi put u javnosti od objavljivanja memoara „The woman in me". Zapadnim Holivudom šetala je nasmejana, u narandžastoj haljini kratkih rukava, noseći ljubimca u rukama (Snow).

Usvojila ga je u avgustu pošto je uskoro i zvanično bivši suprug Sem Asgari dobio starateljstvo nad drugim, od pet njihovih pasa. Društvo joj je pravio Kejd Hadson - agent i dugogodišnji prijatelj, s kojim sve češće i provodi vreme od kraha braka.

Šta sve treba da znate o Kejdu?

Hadson radi u agenciji „Creative Artists", veoma čuvenoj, koja je „izvela na pravi put" brojne talente, sportiste; samo neki od poznatih klijenata ove firme su Sijera, Ema Roberts, Ansel Elgort, kao i Šon Pen. U jeku pokreta #FreeBritney, s druge strane, Kejda su mnogi kritikovali jer je ćutao i nikako nije ustajao za pevačicu. Tek u julu 2021. godine je istakao:

- Dvanaest i kusur godina se nisam oglašavao na ovu temu i što je mnogo, mnogo je.

Potom, u okviru objave koja je sada zaključana, dodao je:

Britni Spirs, Profimedia
 

- Posle hiljada pretnji smrću, flaša s vodom kojima su me u glavu gađali posmatrači poručujući kako joj ispiram mozak, Britni, sada ću da progovorim. Optuživali su je kao mladu majku, 100 kamera joj gurnuli ispred nosa i čekali da načini bilo kakav pogrešan korak ne bi li doveka imala staratelja? Ovo je kršenje osnovnih ljudskih prava. Ćutao sam jer sam se plašio da ću ostati bez posla, karijere za koju sam tokom 15 godina sve dao, zbog pretnji od strane čoveka za kog svi dobro znamo, a ne želim ni ime da mu spomenem... Dosta je - pisao je on.

Ruka pomoći

Navodno, Kejd je bio i onaj koji je Spirsovoj pružio jaku ruku pomoći u borbi za slobodu. Pre nego što joj je postao agent, naime, već su dugo bili prijatelji. Prema raniji napisima, on ju je povezao s advokatom s kojim je na kraju pobedila oca Džejmija.

Optužbe

Hadsona, pak, ne prati tako „čista" prošlost. Glumac Šon Rouz 2017. požalio se kako ga je agent maltretirao sek*ualno zajedno sa još nekoliko ljudi iz kompanije. Prema dokumentima do kojih je došao „Njujork tajms", Rouzu je Kejd navodno ponudio s*ks u zamenu za upoznavanje s Amandom Sajfred.

 

 

- Posle sedam godina koliko mi je bio prijatelj s društvenih mreža i „lajkovao" mi objave, optužuje me za ovako nešto - istakao je u saopštenju agent za „Los Anđeles tajms" preko svog advokata, oštro negirajući da je ikada do tako nečeg došlo.

- Saosećam sa žrtvama, ali takvih u ovoj priči nema - dodao je, naglasivši kako jeste homoseksualac, koji u tom periodu nije imao partnera.

Blizak s gradonačelnikom Njujorka

Kejd Hadson se ne druži samo sa zvezdama sa scene - nekoliko puta je viđen s gradonačelnikom Njujorka, Erikom Adamsom. Navodno, često se sreću u ekskluzivnom noćnom klubu u koji mogu da uđu samo članovi istog („Zero Bond"), tvrdi „Njujork dejli njuz".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike