Milica Kon tražila od muža da se razvedu na šest meseci, šokiraće vas njen razlog: Rekao mi je da to ne pričam u javnosti

27.01.2024

19:31

0

Ona nema problem da iznese detalje svog privatnog života

Milica Kon tražila od muža da se razvedu na šest meseci, šokiraće vas njen razlog: Rekao mi je da to ne pričam u javnosti
Milica i Marko Kon - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Milica Kon već dugo je u braku sa muzičarem i producentom Marko Konom, a sada je otkrila jednu situaciju koja je pomalo nasmejala, ali i šokirala sve. 

Ona je, naime, ispričala da je od muža tražila da se razvedu na šest meseci kako bi mogla da smrša. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko i Milica Kon

- Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo. Rekla sam mu. 'Molim te, Marko, da se razvedemo na šest meseci, samo da smršam' - ispričala je ona u "Magazinu In" i dodala:

- Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam. On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla.

Instagram printscreen/milicakon
Milica Kon

Ona je dodala i da njen suprug nju tera da izlazi i da se provodi, a čak je i finansira.

- Verovale ili ne, mene suprug podržava u devojačkom životu! Kaže mi 'Kad ćeš ti da izađeš sa drugaricama malo?' Da mi pare, ja izađem, provedem se, napijem se i to je to. On zna da ću posle da budem dobra i poslušna - rekla je ona i dodala:

- On meni daje tu slobodu, sve nam finansira, ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže: 'Ja ću sve da vam završim, rezervišem', pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osećam kao devojka.

24sedam/Nenad Vujanović
Marko Kon

Milica, inače, nema problem da iznese u javnost stvari iz svog privatnog života, pa je tako jednom prilikom ispričala da ne priča sa 90 odsto familije, a sve zbog nasledstva koje joj je ostalo od pokojne majke. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike