„Sa 90 odsto njih ne pričam!" Milica Kon o velikom sukobu u porodici zbog nasledstva

17.07.2023

09:55

0

Kako tvrdi - ta joj imovina i ne treba, ali „priča je ipak završena"

„Sa 90 odsto njih ne pričam!" Milica Kon o velikom sukobu u porodici zbog nasledstva
Milica Kon - Copyright Youtube screenshot / Hype TV, „Pretres"

Supruga Marka Kona i voditeljka, Milica Kon, u jednoj svojoj ispovesti za domaće medije ispričala je detalje sukoba u porodici vezanog za nasledstvo. Njoj, tvrdi, imovina o kojoj je reč i ne treba, ali odnose s izvesnim članovima i ne dira.

Čak i s rođenom tetkom ne želi da bude u kontaktu, jer su još njenu pokojnu majku izvesne stvari izuzetno povredile.

„Prosto, ne mogu..."

- Nije da ne pričam sa celom familijom, ali nisam u kontaktu sa 90 odsto njih. To su srpska posla. Nasledstvo, imovina, to mi je ostalo u amanet od pokojne mame. Tako da, eto, zato. Ona se posvađala sa tim delom familije i ja prosto ne mogu da nastavim kontakt, ako su oni nju povredili - kazala je, pa dodala:

 

 

- Imovina se vodi na njenu rođenu sestru. Ja nemam nikakav deo. Nije ni da mi treba, ali to je moju majku pogodilo i tu smo završili priču - izjavila je za „Hype".

Podsetimo, ispričavši nedavno javno i emotivnu priču o imenu njenog naslednika, Milica je takođe mnoge ostavila bez reči.

„Ono mu je život spasilo!"

- Ernest je... Iako nije moja porodica, ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan, koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - rekla je ona, pa zaključila rečima:

- Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i videćemo i zatvorili vrata. To je za mene ostalo kao jedna velika trauma.

- On je savršen i dobro je nema neke zdravstvene posledice - izjavila je kroz suze za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike