Marko Kon o najtežem životnom trenutku i mukotrpnom ali uspešnom mršavljenju: Bili smo spremni na sve (VIDEO)

01.03.2022

19:50

0

Tekstopisac i kompozitor je za 24sedam otvorio dušu o zdravstvenim problemima kroz koje je prošla njegova supruga, ali i trenutku kada je odlučio da skine kilograme

Marko Kon o najtežem životnom trenutku i mukotrpnom ali uspešnom mršavljenju: Bili smo spremni na sve (VIDEO)
Marko Kon Nenad Vujanović (6) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Marko Kon, kompozitor i tekstopisac, prošao je kroz težak životni period kada se njegova supruga Milica suočila sa zdravstvenim problemima. Sada je to, na sreću, iza njih, ali u ispovesti za naš portal Marko je dočarao brige koje su ih morile.

Kon je otkrio i šta je dovelo do toga da i u svom životu napravi drastične promene.

Pre svega, ono po čemu je Marko prepoznatljiv bila je njegova "afro" frizura.

- Samo sam je vezao u rep (smeh). Meni je vreme za šišanje došlo baš pred početak korone, pa se to odlagalo, a onda je sa velikom kosom postalo strašno vruće. Tako da je bilo lakše isfenirati je i vezati u rep i to mi je postalo prirodna stvar. Mada to ne znači da se neću vratiti na staro ili da se ošišam do glave. A možda uradim i nešto potpuno drugačije, recimo da se istetoviram (smeh).

24sedam/Nenad Vujanović
 

Kad saberem sve dijete, skinuo sam 300 kilograma

Nije frizura jedino što je Marko promenio na sebi. Kada je stao na vagu i video da ima 156 kilograma, shvatio je da je vreme za promene. Danas, on ima 45 kilograma manje, ali tu ne planira da stane.

- Živimo u vremenu kada nije moderno biti debeo. To je užasna borba, a ni za ovo ne znam da li je konačno. Samo sam u dobroj fazi. Kad sabereš sve dijete koje sam držao u životu, ja sam skinuo sigurno 300 kilograma.

Kako nam je ispričao, znao je čak da se budi noću i da jede neskuvane špagete.

- Volim često da kažem da mi nismo debeli zato što jedemo, nego jedemo zato što smo debeli. Glad koju sam osećao sa viškom od 45 kilograma koje sam imao ne može da se uporedi sa onom koju osećam danas. Sa 156 kilograma sam bio u stanju da u toku noći ustanem i pojedem neskuvane špagete, jer sam toliko bio gladan da bih sebi nogu pojeo. Sada se vrlo retko budim noću. Uvek se sve svodi na to da pojedeš manje nego što potrošiš, kalorijski deficit.

Zbog toga što je smršao i promenio frizuru, mnogi na ulici ne mogu da ga prepoznaju.

- Kada stavim masku, onda me mnogo manje prepoznaju. To mi se i dopada jer mogu da posmatram stvari sa strane. 

24sedam/Nenad Vujanović
 

Bili smo spremni na svaku vrstu borbe

Milica, Markova supruga, prošlog leta suočila se sa zdravstvenim problemima. Ona je operisala levu dojku zbog promene koja joj je uočena. Svoje nedaće je rešavala hrabro, a muž ju je pratio na svakom koraku.

Danas je, na sreću, sve u redu, a za 24sedam je Kon ispričao kroz šta su prošli i da li je osećao strah.

- Milica je super, Bogu hvala, oseća se odlično. Bila je to jedna malo prenaduvana briga. Mada, briga ne može biti prenaduvana. Ispostavilo se da je sve u redu, ali dok smo čekali rezultate, bilo je napeto, nezgodno, plašili smo se, ali smo na kraju dobili najbolji mogući. 

- Bili smo spremni na svaku vrstu borbe, kakva god da ispadne. Tako smo se naštimovali. A ispalo je sve u redu i to je jedno veliko olakšanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

U video snimku ispod pogledajte šta je još Marko Kon ispričao o traumama kroz koje su prošli, ali i šta je rekao za veliki hit "Medo brundo" u kome je učestvovao sa Ognjenom Amidžićem, kao i kako danas izvodi svoj deo iz pesme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike