Bratu Mine Kostić izgoreo lokal u Bloku 70: Ne mogu ni da jedem, svi su sve izgubili

27.01.2024

15:00

0

Srećom, nije bilo povređenih

Bratu Mine Kostić izgoreo lokal u Bloku 70: Ne mogu ni da jedem, svi su sve izgubili
Mina Kostić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pre nekoliko dana izgoreo je Kineski tržni centar u Bloku 70 na Novom Beogradu, a tom prilikom mnogi vlasnici radnji ostali su bez primarnih primanja. Iako je mahom reč o vlasnicima kineske nacionalnosti, malo je poznato da je u pomenutom tžnom centru radnju imao i brat Mine Kostić. 

Naime, on je u braku sa Kineskinjom i zajedno su vodili jedan lokal u Bloku 70 koji je, nažalost, zahvaćen požarom, te im je pričinjena velika materijalna šteta. 

A.A./ATAImages
 

Pevačica koja se samo par dana pre toga našla u centru pažnje zbog prijave partnera, sada je potvrdila da se još jedan nemili događaj desio u njenoj porodici.

- Još jedan nemili događaj se desio skoro. Izgoreo je tržni centar, Kineski tržni centar u beogradskom Bloku 70, i to po drugi put. Svi znaju da imam rođenog brata koji je oženio Kineskinju. Svi su izgubili sve. Bogu hvala, živi su, zdravi su, ali velika je šteta - ispričala je pevačica, pa dodala: 

- Zbog toga sam baš smorena. Niti mogu da jedem, niti sam raspoložena - dodala je Mina za Grand.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Mina je u ispovesti za naš portal otkrila detalje koji su prethodili prijavi dečka policiji. 

- Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad gore. On je takav tip prosto, ljubomoran. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem on je počeo da se izvinjava, ali posle je opet nastala situacija. Ja odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon... - rekla nam je Mina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike