Severinina advokatica se oglasila nakon izjava predsednika Vrhovnog suda! Šokirana onim što je pročitala: Pa zar njoj ne treba zaštita?

25.01.2024

15:24

0

Nije mogla da veruje šta je Dobronić izjavio

Severinina advokatica se oglasila nakon izjava predsednika Vrhovnog suda! Šokirana onim što je pročitala: Pa zar njoj ne treba zaštita?
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković napisala je otvoreno pismo Vrhovnom sudu, nakon odluke da joj se oduzme starateljstvo nad detetom koje je dobila sa biznismenom Milanom Popovićem. 

Na to pismo odgovorio je predsednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić, a sada se oglasila i Severinina advokatica. 

A.A./ATAImages
Severina Vučković

- Ne mogu da razumem šta je on time hteo da kaže, misli li on da je ona mala i nemoćna ženica da bi tada trebalo da ima zaštitu javnosti, a zato što je hrabra i snažna da ne bi trebalo imati zaštitu javnosti - rekla je za HRT, pa dodala:

- Mislim da nema nikakve veze je li ona snažna ili slaba, je li poznata ili nepoznata, ona je majka koja u ovom postupku štiti interese svojeg deteta i štiti interese njihova prava na privatni život.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

Podsetimo, između ostalog, predsednik Vrhovnog suda izjavio je i :"Samo se ona ne može tu shvatati malom i nemoćnom ženicom. Ona je verovatno najmoćnija u Hrvatskoj, i zato što je jako popularna i zato što je imućna".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike