Koliko košta najskuplji kostim Jelene Karleuše: "Držala sam na ramenima 20 kilograma!" Pevačica imala podlive (FOTO)

26.01.2024

16:10

0

Sličnu kombinaciju ponela je i Bijonse

Koliko košta najskuplji kostim Jelene Karleuše: "Držala sam na ramenima 20 kilograma!" Pevačica imala podlive (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša često šokira smelim odevnim kombinacijama, za koje iskešira i do nekoliko hiljada evra, ali sada je iznela koliko je koštao njen najskuplji kostim.

Spot za pesmu "Karli bič" najšokantniji je u karijeri "male od skandala", a u jednom kadru, pevačica se pojavljuje u ogromnoj metalik kombinaciji, koja je teška čak 20 kilograma.

- Ljudi ne znaju da ovaj kostim predstavlja unikatan model jednog od najboljih svetskih dizajnera. Izrada je trajala mesec dana, a ovo što držim na ramenima je teško 20 kilograma (nije na naduvavanje kako neki misle) - ispričala je Jelena, koja se povredila od tolikog tereta.

Printscreen/Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

 

- Ove scene sam snimala ceo jedan dan i imala ozbiljne podlive na ramenima. Iako o cenama stvarno nikada ne govorim, za ovaj kostim je interesantno to, da je koštao 30.000 evra! Drugi, manji i sličan ovome, napravljen je za turneju američke pevačice Bijonse. Čisto da znate, da imate pevačicu za trku - zaključila je Karleuša.

Podsetimo, Jelena izazove veliku pažnju i kada ode na glasanje. Na dan parlamentarnih izbora na biračko mesto se pojavila u crnom izdanju, koje je mnoge ostavilo bez daha.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike